Economic Local

Se cauta sef in Primaria Iasi, care sa se ocupe de mediul de afaceri

Publicat: 01 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 5 noiembrie, Primaria Iasi organizeaza un concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de conducere vacante de sef birou la Biroul Cooperare Economica – Directia Implementare Strategie Integrata de Dezvoltare Urbana din cadrul aparatului de specialiate al primarului.

"Conditiile specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în domeniul stiintelor administrative sau în domeniul stiintelor economice; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul economiei, administratiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei, în conditiile legii; vechime în administratia publica minimum 1 an; vechime în specialitatea studiilor minimum 2 ani", se arata in anuntul municipalitatii.

Candidatii pot depune dosarele de inscriere pana pe data de 15 octombrie. Candidatii care vor trece de proba scrisa vor sustine un interviu in termen de patru zile de la afisarea rezultatelor. Noul sef Birou va asigura relatia permanenta cu Camera de Comert si Industrie Iasi, colaborarea cu universitatile din Iasi si centrele universitare din tara, schimbul de informatii si propuneri de dezvoltare cu mediul de afaceri si promoveaza si sustine obiectivele municipiului Iasi.
 

Adauga un comentariu