Sport

Se cer, cu disperare, transferuri la FCSB! Lotul nu face fata în Liga I si Europa. „Jucam cu improvizatii!”

Publicat: 10 iul. 2019
1

FCSB se apropie de ora de start a primului meci oficial din sezon, cel cu Milsami Orhei, din turul 1 preliminar al Europa League, care se va juca mâine, joi, 11 iulie 2019, de la ora 21:30, la Giurgiu. La conferinta de presa oficiala, Bogdan Andone a vorbit despre marile probleme pe care le are la nivelul lotului.

Concret, tehnicianul a spus ca are nevoie de un fundas stânga si a vorbit de Florin Stefan si de De Nooijer, de doi interi, dar si de un atacant. "Mai avem nevoie atât numeric, cât si valoric de jucatori. Avem nevoie de fundas stânga, este o prioritate pentru mine. Jucam acolo cu o improvizatie în momentul de fata. Sper ca în cel mai scurt timp vor veni jucatorii, dintre care un fundas stânga si înca vreo 2-3 jucatori. Dar sa va garantez acum ca vor veni, nu pot!", a spus Andone, la conferinta de presa.

Tehnicianul a mai spus ca a vorbit si cu Gigi Becali despre aceste probleme si ca finantatorul l-a asigurat ca totul va fi în regula. "Am discutat cu dânsul (n.r. – Gigi Becali), a spus ca va face tot posibilul de a aduce jucatorii de care avem nevoie".

Chestionat, care sunt jucatorii, concret, pe care si-i doreste, Andone a replicat: "Pentru postul de fundas stânga, optiuni sunt Stefan, De Nooijer. S-a tot vorbit despre ei, doi jucatori buni, ofensivi, ne trebuie jucatori ofensivi pe benzi. Sper sa vina cât mai repede. Avem nevoie însa si de un atacant. Stam în Hora în momentul de fata, pentru ca Edy Gnohere este accidentat. Din 3 în 3 zile va fi dificil si pentru Hora sa tina acest ritm. Avem nevoie de minimum un inter, sa nu spun chiar doi. Sa vedem ce se întâmpla si cu Pinti. Mi-as dori sa vina în cel mai scurt timp, ca sa putem sa rotim jucatorii", a mai spus Bogdan Andone.
Si Florin Tanase a spus ca FCSB are nevoie de jucatori si ca lotul este unul decimat în acest moment. "E simplu sa ne dam seama ca nu avem un lot cu care sa facem fata în Liga 1 si în Europa. Ne trebuie 3-4 jucatori pentru a ne descurca", a spus si Florin Tanase.

 

Adauga un comentariu