Eveniment-Social

Se continua lucrarile pe o strada din municipiu. Au fost impuse restrictii de circulatie

Publicat: 10 iul. 2019

Municipalitatea ieseana a impus o noua serie de restrictii de circulatie pe strada Anton Crihan din zona Mircea cel Batran. In zona se fac o serie de lucrari de reparatii, iar traficul va fi ingreunat pana la finalul acestei saptamani.

"Pâna sâmbata, 13 iulie, între orele 8:00 si 18:00, în functie de conditiile meteorologice, echipele Citadin SA vor face lucrari de ridicare la cota a capacelor de canal de pe strada Anton Crihan, ceea ce va prelungi restrictiile de circulatie impuse pentru aceasta artera. Concret, circulatia autovehiculelor va fi restrictionata pe traseul cuprins între strada Cerna si strada Pantelimon Halipa, conform deciziei luate de autoritati. În timpul lucrarilor, pe tronsonul mentionat va fi asigurat accesul masinilor de interventie ale Ambulantei, Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta", au aratat reprezentantii municipalitatii iesene.

Vezi si: Mare atentie! Restrictii pe mai multe strazi din Iasi! Iesenii trebuie sa ocoleasca aceste zone in urmatoarele zile

Municipalitatea va continua sa faca reparatii si pe alte artere din oras, conform unui proiect de hotarare de Consiliu Local avizat recent. "Printr-o hotarâre de Consiliu Local, care a vizat rectificarea bugetului local pe anul în curs, s-a decis achizitionarea lucrarilor aferente modernizarii strazilor Viticultori, I. I. Mironescu, Luca Arbore, Dochia, Roscani si Ticaul de Jos si achizitionarea serviciilor de proiectare, expertize, actualizare proiecte de modernizare de strazi, trotuare, alei pietonale si poduri asistenta tehnica, taxe si avize pentru zonele Copou – Ticau, Pacurari, Canta si drumul de legatura spre Aeroportul International Iasi. Proiectele vor fi realizate prin aprobarea majorarii creditelor de angajament pentru anul 2019, cu suma de 24.591.030 lei pentru modernizarea de strazi, cu suma de 702.000 lei pentru proiectare, respectiv estimarile aferente pentru anii viitori (anul 2020 – 7.702.000 lei, anul 2021 – 7.000.000 lei si anul 2022 – 10.591.000 lei)", au mai aratat cei din Primaria Iasi.

 loading...

Adauga un comentariu