National

Se contureaza primul SCANDAL in ACL. Iohannis se dezice de Predoiu

Publicat: 19 sept. 2014
1

Klaus Iohannis, presedintele PNL si candidatul ACL la prezidentiale, nu mai pare la fel de convins de tandemul pe care l-a prezentat cu Catalin Predoiu premier in cazul in care castiga alegerile.

Iohannis a sustinut ca este datoria Parlamentului sa decida pe cine va numi prim-ministru, potrivit Romania TV, desi liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, se bazeaza pe desemnarea lui Catalin Predoiu.

Citeste si Valer Marian arunca BOMBA! Iata cine este ofiterul acoperit de care vorbeste Basescu

„Ar fi cel putin hazardat sa va spun acum ce va negocia Parlamentul dupa ce devin eu presedinte. Pentru ca acolo se negociaza, in Parlament, nu la Presedintie. Cred ca vremurile acelea, cand presedintele arata cu degetul, le consideram apuse”, a precizat Iohannis.

Citeste si Basescu, despre Iohannis: O necunoscuta, un om ascuns, neclar, premierul Grivco

Totusi, numirea fostului ministru al Justitiei in functia de premier este una dintre promisiunile facute de Iohannis pentru a obtine sustinerea PDL in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Citeste si Gabriela Firea: Tandemul Basescu-Iohannis a esuat in incercarea de a amana alegerile

„Imi amintesc, nu neaparat cu mare bucurie, cand am fost eu in situatia de a fi nominalizat si am avut 60% in Parlament, dar presedintele a avut alta optiune”, a continuat seful liberalilor.

Sursa: ziare.com

Adauga un comentariu