Magazin

Se contureaza un nou razboi – CV Tudor vs Stela Enache

Publicat: 01 mart. 2013
1

Stela Enache s-a suparat foarte tare pe Corneliu Vadim Tudor, dupa ce politicianul a declarat intr-o emisiune ca sotul ei, Florin Bogardo, ar fi fost gay, iar in tinerete a fost inchis tocmai din aceasta cauza.

Cantareata spune ca nu va accepta ca Vadim sa ii strice imaginea barbatului cu care a fost casatorita.

„M-a suparat rau, a spus niste neadevaruri. Am luat foc, asa ceva nu se mai poate. Trebuie sa iau atitudine, vreau sa ii pastrez imaginea curata. Sunt lucruri neadevarate, calomnii, minciuni„, a declarat Stela Enache la Antena 1.

„Cand, cum, unde a fost inchis? A terminat Conservatorul, a fost angajat la Televiziunea Romana imediat, dupa care si-a dat demisia. Am stat 39 de ani impreuna, nu avea nicio alta inclinatie”, a completat cantareata care interpreteaza melodia „Ani de liceu”.

„Nu il dau in judecata, nu vreau sa isi ceara scuze. Stie cui trebuie sa isi ceara iertare. E mare pacat sa vorbesti asa despre o persoana”, a precizat Stela Enache.

Corneliu Vadim Tudor a intervenit si a spus ca are dovezi ca ceea ce spune a fost adevarat.

„Eu nu am spus ca Bogardo a fost gay, ci ca a fost arestat pentru asta”, a precizat el. Politicianul se gandeste sa o dea in judecata pe Stela Enache: „Muiere, de ce ma faci tu pe mine nebun? Ce interes as avea sa inventez un asemenea subiect?”.

Comentarii
  • Vadim inventeaza ce vrea el caci nimeni nu-l pedepseste.Mult timp a publicat in fituica lui ca Basescu e pe moarte si nici o clipa n-a fost adevarat.Doar minciuni inventate ca multe altele.

  • Vadim ar trebui sa dea in judecata medicii care-l mint ca e sanatos. Chiar crede ca e normal cand a dus un cioban analfabet in parlamentul europei, cand trebuia sa se duca amandoi la Balaceanca.

  • Dumnezeule, pana cand il mai suporti pe asta cu cas la gura, ca mi-e scarba sa ma uit la televizor, atunci cand vorbeste, ca face spume la gura, de-ti vine sa vomiti!!Pana cand Doamne il lasi sa faca rau oamenilor,pt. ca el are atatea informatii de la „prietenii”lui?Ia-l Doamne de pe pamant si du-l in fundul marilor si oceanelor. Dar are si el fete si o sa cada pedeapsa pe ele.Scapa-ne Doamne de el, ca face numai rau pe unde merge.

Adauga un comentariu