Eveniment-Social

Se deschide Anul de Studiu si Cercetari Masonice la Iasi FOTO- VIDEO

Publicat: 09 sept. 2011
1
Astazi, Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti isi deschide Anul de Studiu si Cercetari Masonice la Iasi. Evenimentul va avea loc incepand de la ora 11.00, la Muzeul Unirii – Sala Tronului.
La eveniment participa membrii si colaboratori ai Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti, care se reunesc in Sedinta de lucru in prima parte a zilei, pentru a-si stabili Programul de Actiuni pe anul 2011/2012, precum si constituirea de filiale in Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara, Tg. Jiu, Pitesti, Chisinau, Barcelona, Budapesta, Lisabona, Sofia, Saint Petesbourg, Viena.
Vor fi aprobate unele hotarari privind Regulamentul intern de functionare a Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti, a comisiilor de specialitate, aspecte financiare. Vor fi inmanate Certificatele de Membri ai Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti, celor care au fost alesi membri si colaboratori.
Cu aceasta ocazie, la orele 12, va avea loc lansarea de carte intitulata „DESPRE UN ALT MIHAIL SADOVEANU” –  ganduri scrise si nerostite despre o poveste cu simboluri ezoterice, autori Dr. Viorel Danacu si Dragos Hutuleac.
Totodata, se vor aniversa 12 ani de la constituirea Respectabilei Loji Athenaeum – Orientul Bucuresti, Loja fondatoare a Marii Loji Nationale A Romaniei, Loja mama pentru alte peste o suta de loji pe care le-a creat si consacrat pe intreg cuprinsul tarii, Loja de ritualistica si cercetari masonice creata la 09.09.1999.
 
Comentarii
  • Se aduna javrele francmasonice sa spurce Moldova, si o fac taman in capitala ortodoxiei romanesti.Adunarea lor nu e un „eveniment”, e o nenorocire , si sfatuiesc credinciosii sa nu se alature lor in nici un fel.Duca-se pe pustii si pe codri satanele astea cu tot cu simbolistica lor draceasca.

Adauga un comentariu