Sport

Se destramă FCSB? Cum vrea Gigi Becali să dea o lovitură de proporții în această iarnă

Publicat: 06 ian. 2021
Gigi Becali visează la un nou titlu după o pauză de 5 ani
Gigi Becali

Gigi Becali visează la un nou titlu după o pauză de 5 ani, dar FCSB s-ar putea destrăma în această iarnă. Gigi Becali visează la peste 30 de milioane din transferuri în această iarnă. Patronul roș-albaștrilor are mai multe oferte pe masă pentru 3 dintre jucătorii de bază ai echipei și speră să dea o lovitură de proporții în această iarnă: 30 de milioane de euro din transferuri.
Dennis Man este aproape de un transfer în Serie A, așa cum dezvăluise recent Gigi Becali. Fiorentina este echipa care-l dorește pe tânărul fotbalist de la FCSB! Site-ul violanews susține că tratativele au demarat deja pentru jucătorul de 22 de ani care și-ar fi dat acordul pentru mutare.

„Man consideră că Fiorentina este destinația perfectă pentru a progresa”, scriu italienii.

Gigi Becali ar fi solicitat 10.000.000 de euro pentru a-l ceda pe Darius Olaru

Formația viola știe că Gigi Becali ține la preț, cel de 15 milioane de euro, dar speră ca acesta să mai scadă din pretenții – asta deoarece jucătorul ar insista pentru a i se da drumul să plece. 12 milioane de euro ar putea fi prețul corect pentru Dennis Man. Darius Olaru a traversat o formă sportivă bună în toamnă, iar prestațiile reușite la FCSB și la naționala de tineret au atras atenția.
Conform anunțului făcut de jurnalistul Vali Moraru la Digi Sport Special, FCSB are pe masă o ofertă de 7.000.000 de euro pentru Darius Olaru, sumă pentru care, însă, Gigi Becali nu este de acord să-l lase să plece pe mijlocașul de 22 de ani. Gigi Becali ar fi solicitat 10.000.000 de euro pentru a-l ceda pe Darius Olaru în această iarnă, însă o mutare s-ar putea realiza și pentru aproximativ 8 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga I în această perioadă de mercato

Alături de propunerea venită din Emiratele Arabe Unite, de la Al Jazira, care a oferit 10.500.000 de euro, se pare că Olimpiu Moruțan este dorit și de o echipă din Europa, dintr-un campionat puternic, dar suma nu se ridică la pretențiile financiare ale lui Gigi Becali.
Dacă suma oferită de gruparea din Europa nu a fost dezvăluită de Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan a confirmat că arabii au propus 10.500.000 de euro pentru un transfer al mijlocașului de la FCSB, dar Gigi Becali nu este dispus să renunțe la jucător pentru mai puțin de 15.000.000 de euro. Cel mai probabil, la negocieri patronul roș-albaștrilor va mai scădea din preț, iar Moruțan ar putea fi cedat pe 12 milioane de euro.

Adauga un comentariu