National

Se efectueaza PERCHEZITII la hotii de animale

Publicat: 26 aug. 2014
Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 13 perchezitii, pe raza judetelor Prahova si Dambovita, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in furturi de animale, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax.
Perchezitiile sunt efectuate la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in comiterea de furturi de animale care ar fi actionat pe raza judetului Prahova in perioada februarie – august.
Opt dintre ele au loc in judetul Prahova, in comunele Berceni, Balta Doamnei, Barcanesti si Rifov, si cinci in Dambovita, in comunele Racari, Cornesti, Gura Sutii si Tartasesti.
Politistii urmaresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea infractiunilor, precum si a 11 persoane banuite, pentru a fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Prahova.
Prejudiciul creat prin activitatea infractionala este estimat la 30.000 de lei.
Perchezitiile sunt facute de politisti din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti, cu sprijinul politistilor din cadrul IPJ Dambovita si luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale din cadrul celor doua inspectorate judetene de politie.


loading...

Adauga un comentariu