National

Se fac restructurari la PRO Sport

Publicat: 03 dec. 2011
1

Cotidianul Pro Sport a luat o decizie, cel putin bizara: a renuntat la departamentul de corectura. Decizia vine dupa o analiza a trustului Mediafax grup care apartine lui Adrian Sarbu, din care face parte si publicatia sportiva.

Boardul Mediafax grup, compania media care apartine lui Adrian Sarbu, a început noi ajustari de personal în cadrul publicatiilor pe care le detine. Deocamdata, primul produs media care a intrat în restructurari este cotidianiul PRO Sport, care si-a informat, vineri,  echipa de la corectura ca va fi disponibilizata. Dupa cum s-a procedat si pana acum cu cei concediati, acestia vor beneficia de doua salarii nete compensatorii si dreptul la somaj, masura ce contravine, totusi, Contractului colectiv pe ramura care a fost semnat si de compania Mediafax, acesta stipuland foarte clar ca persoanele disponibilizate din ramura media trebuie sa primeasca între trei si patru salarii compensatorii, pe langa alte drepturi.

Potrivit unor surse  din interiorul trustului media, se discuta chiar de renuntarea la editia tiparita  a PRO Sport si trecerea acestuia numai pe online, asa cum s-a procedat si cu Gandul.

Noile restructurari din trustul lui Adrian Sarbu vin dupa ce si în primavara acestui an, Mediafax grup a mai renuntat la o serie de salariati, iar  Gandul a ramas numai pe online. De altlel, la putin timp de la aceasta decizie, majoritatea jurnalistilor care au format echipa  Gandul au parasit publicatia pentru alte trusturi media.

Adauga un comentariu