Bursa Barfelor

Se gudură printre mai-marii zilei, poate-poate îi iese ceva!

Publicat: 24 iun. 2021

La final de ediție, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același Cretian Șpanciu, un nene care e de tăte, respectiv pulitician de Bahlui, biznisman și altele multe. Gurile rele spun că, în ultima perioadă, după ce a început să îi țâțâie turul pantalonilor, pe motiv de schimbări pe la diferite monumente historice, Cretian se tot gudură pe lângă nește băeți veseli din peneleu, pe motiv că ei sunt acu’ la putere.

Cică Șpanciu s-ar da bine pe lângă puliticienii ăștia, doar-doar o mai căpăta vreo măslină, vreo acadică, vreo ceva, dar și pentru a „avea spate”, în caz de ceva. Spunem „în caz de ceva” cu referire că musiu Cretian a tot cumpărat monumente istorice pren târg și a tot moșmondit la ele, deși nu prea avea voie să le schimbe, iar lumea s-a tot făcut că plouă! Acu’, rămâne de văzut dacă băeții ăștia mai gălbiori vor pune botul la vrăjeala ieftină a lui Cretian!

Comentarii
  • Stanciule, sa ne belesti la oua. Te “maninca” slugile prin tirg…. Se aude ca slugoiul tau favorit se apropie de laț si cică te trage si pe tine, asa-i?

Adauga un comentariu