Actualitate

Se impart ”ciolanele”. ”Fosilele” din PNL s-au intalnit pentru a definitiva lista la europarlamentare

Publicat: 11 oct. 2018
1

Astazi, liberalii s-au intalnit pentru a discuta lista cu candidati la alegerile europarlamentare. Si-au depus candidaturi grei ai PNL precum Vasile Blaga, Crin Antonescu, dar si Alina Gorghiu. De la sedinta de astazi a absentat Crin Antonescu, despre care aceeasi sursa spune ca este favorit pentru a deschide lista PNL la europarlamentare. Conform unor informatii primite de stiripesurse.ro., 45 din cele 49 de dosare depuse la PNL vor fi validate, urmand ca liberalii sa aiba pe lista si candidati de rezerva. Oridinea pe liste va fi stabilita in urma unui sondaj national prin care se va determina popularitatea de care se bucura fiecare candidat.

Fosilele, PNL-ul si europarlamentarele! Ludovic Orban spera la un scor mai bun! Va fi ajutat si de ''dinozauri'' 

Fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat joi ca liberalii care au criticat conducerea partidului, dupa esecul referendumului, au gresit, deoarece decizia de a vota fiecare dupa propria constiinta a fost luata la nivelul partidului, nu de o singura persoana, potrivit Mediafax.

„Eu cred ca au facut cel putin doua greseli. Prima pentru ca decizia foarte corecta de a lasa fiecare coleg sa voteze asa cum doreste dupa propria consiinta a fost luata de conducerea partidului, nu a fost luata de o persoana. Cine a dorit sa mearga la vot a votat. Eu am fost si am votat pentru, adica da. Nu mi-a spus nimeni sa ma duc sau sa nu ma duc. Pe de alta parte si momentul a fost nefericit, pentru ca presiunea era pe cei care votau”, a afirmat fostul co-presedinte PNL, Vasile Blaga, in Parlament.
Comentarii
Adauga un comentariu