Cancan

Se încing spiritele la Kanal D! Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, față în față după scandalul de la Survivor România

Publicat: 22 mai 2020

După scandalul-monstru de la Survivor România, Cristina Șișcanu și Grațiela Duban au stat pentru prima dată față în față. Cele două au fost destul de pașnice, dar soția lui Andrei Duban nu a ezitat să o atace pe Cristina cu câteva replici dure.

Cristina Șișcanu și Grațiela Duban au stat pentru prima dată față în față, la Fan Arena, după scandalul de la Survivor România. Cele două s-au tratat cu o oarecare indiferență, însă Grațiela Duban a avut mai multe de spus la adresa soției lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, acuzată că nu a vrut să păstreze legătura

Grațiela Duban a menționat, printre multe alte aspecte, că soția lui Mădălin Ionescu nu a vrut să țină legătura după ieșirea din competiție, drept pentru care nu s-a temut să-i spună în față ceea ce crede despre ea. “Principiile ei de viață au funcționat doar la mine. Pe mine m-a nominalizat pentru că a spus că eram cea mai slabă, dar când a nominalizat-o pe Elena a uitat de principii și a spus că a nominalizat-o din alte considerente, chiar dacă era bună pe traseu”, a spus Cristina Șișcanu, la emisiunea Fan Arena.

“Săptămânile trecute am ascultat un interviu al Cristinei în care spunea că ea se atașase de mine. Eu nu am simțit lucrul ăsta. Eu nu am simțit că ea era apropiată de mine sufletește, nu am simțit că suntem foarte apropiate. Nu-mi pare rău că am procedat așa. Asta am simțit să fac în acel moment.
De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el.

Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…) Ea (n.red. – Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan, ne-am întâlnit înainte să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta” a spus și Grațiela Duban.
Adauga un comentariu