Secretele istoriei

Se intampla doar azi, de Sfanta Marie! Serpii apar intr-o biserica, urca pe icoane, apoi intra in pamant pana anul viitor!

Publicat: 15 aug. 2014
3

Minunile si dovezile oferite pamantenilor ca Maica Domnului exista si ne ocroteste sunt la tot pasul. De pilda, chiar astazi, in ziua de Sfanta Marie, intr-o biserica din satul Marcopolou,  Kefalonia (Grecia), se intampla an de an un lucru iesit din comun. Inainte de inceperea slujbei, in biserica intra o multime de serpi care urca pe icoane.

Vezi si RUGACIUNEA pe care PARINTELE ARSENIE BOCA spunea ca e bine sa o rostesti de SFANTA MARIE MARE

La finalul slujbei, serpii, care se spune ca se roaga la icoane si o preaslavesc in felul acesta pe Maica Domnului, parasesc incinta bisericii si se retrag in pustietate, nemaiputand fi vazuti pana anul urmator, pe 15 august. Traditia spune ca daca acestia nu apar intr-un an atunci mare necaz se va abate in zona. Credinciosii care asista la slujba ii pot atinge fara nici un fel de teama, potrivit stirile.wowbiz.ro.

Vezi si Adormirea Maicii Domnului

De asemenea, in acelasi loc, si tot pe 15 august, crinii uscati infloresc la randul lor.  Acestea sunt considerate doua minuni dumnezeiesti, semne directe si clare ale prezentei Maicii Domnului.

Adauga un comentariu