National

Se intampla in Romania: amendat pentru parcare ilegala, desi nu are masina, permis si este bolnav de Parkinson

Publicat: 15 nov. 2010
Un bucurestean s-a trezit in posta cu o amenda de 3.000 de lei pe numele sau, desi este grav bolnav, nu are masina si nici permis. Bucuresteanul Gheorghe Stuparu s-a trezit cu o amenda pentru ca a parcat ilegal in Parcul Herastrau, informeaza Realitatea Tv. Daca nu plateste amenda barbatul risca sa fie executat silit in termen de 15 zile.
Unul dintre copiii barbatului povesteste ca tatal sau este bolnav de Parkinson si in plus nu a condus niciodata o masina. „Mi se pare ciudat pentru ca orice om cu un gram de creier stie ca un om cu Parkinson nu poate sa conduca un autovehicol. Ne-am amuzat si daca nu ar fi o hotarâre judecatoreasca ne-am fi amuzat si mai tare, dar e problema arzatoare termenul limita apropiindu-se. Am impresia ca e o coincidenta nefericita de nume si când a fost cautat în baza de date a iesit tatal meu. Dar daca se cauta detinatorul real al masinii ar trebui clarificata problema, dar presupun ca nu au facut asa. Nu are permis si nu a avut vreodata. Si nici masina personala”, a declarat fiului bucuresteanului.
Familia barbatului spune ca va astepta executarea silita pentru ca pot dovedi ca Gheorghe Stuparu nu este proprietarul autoturismului. Procesul verbal a fost întocmit de un politist comunitar care precizeaza ca a întocmit actul in lipsa soferului.


loading...

Adauga un comentariu