National

Se intampla in Romania! Daca esti sarac, primesti carne stricata – VIDEO

Publicat: 03 mai 2012
1
Biroul directoarei Cantinei de Ajutor Social Focsani a fost asaltat ieri de cel putin 15 beneficiari ai institutiei, care au acuzat-o pe sefa institutiei ca a vrut sa-i intoxice. Mai exact, acestia au reclamat faptul ca vineri, 27 aprilie, aproape de inchiderea programului, au venit sa-si ridice in mod obisnuit produsele alimentare de la cantina, iar cand au ajuns acasa au constatat ca pachetul de carne tocata are un miros ciudat, scrie Adevarul de Focsani.
„Au vrut sa ne intoxice”, spun pe mai multe voci familiile cu probleme financiare din Focsani care pentru a putea pune o bucata de carne pe masa apeleaza la cantina de ajutor social. Carnea primita inainte de minivacanta de 1 mai a avut, spun ei, un miros ciudat inca de cand au intrat in posesia pachetelor. 
Oamenii au vrut sa mearga cu carnea alterata la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Vrancea, dar de acolo au fost redirectionati catre Directia Sanitar Veterinara, unde exista un laborator specializat pentru analiza carnii. Asta insa abia dupa 1 mai, deoarece toata lumea a fost libera, iar carnea a trebuit sa fie congelata pentru a nu se strica si mai tare. Cum scandalul a luat amploare, patronul firmei care a livrat carnea tocata la cantina sociala din Focsani i-a asigurat pe pagubiti, prin vocea administratorului firmei, ca vor fi despagubiti in carne si in bani.
Adauga un comentariu