Sport

Se intoarce acasa! Walter Zenga revine in Serie A

Publicat: 24 dec. 2014
1

Walter Zenga este foarte aproape de a reveni pe banca unei echipe din Serie A. Presa din Italia îl anunta pe fostul mare portar al Interului la Cagliari, acolo unde ar urma sa-l înlocuiasca pe Zdenek Zeman, demis din cauza rezultatelor slabe.

Potrivit Sport Mediaset, gruparea din Sardinia i-a oferit lui Zenga un contract pe un an si jumatate, iar tehnicianul în vârsta de 54 de ani, care a antrenat si în Liga I, la FC National, Steaua si Dinamo, si-ar fi dat acceptul sa preia echipa de pe locul 18 în Italia.

„Nu mai închid usa nimanui. Am avut câteva oportunitati în perioada recenta si le-am refuzat, pentru ca am sperat sa fiu chemat de Inter”, a declarat Zenga, la Radio Onda Libera, în urma cu o zi.
Sport Mediaset mai noteaza ca, în cazul în care Zenga nu va accepta postul, oficialii lui Cagliari au pregatita o solutie de rezerva, în persoana lui Gianfranco Zola, o legenda a clubului.

Totusi, conducerea sarzilor îl prefera pe fostul portar al nationalei Italiei, care le-a mai pregatit în Serie A pe Palermo si Catania.

Expertul pe probleme de mercato al celor de la Sky Italia, Gianluca Di Marzio, a anuntat ca, cel mai probabil, detaliile mutarii se vor stabili în cadrul unei întâlniri ce va avea loc dupa Craciun, pe 26 decembrie.
Cu Zdenek Zeman pe banca, gruparea din Sardinia a ajuns pe loc retrogradabil, ocupând pozitia a 18-a, cu 12 puncte dupa 16 etape.

Cagliari e singura echipa din Serie A fara victorie pe teren propriu, unde a strâns numai trei puncte.

Adauga un comentariu