Cancan

Se lasă cu scandal la Pro Tv! Cătălin Măruță, declarație halucinantă despre salariul colegei lui, Andreea Esca

Publicat: 08 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații cu privire la salariul pe care îl încasează Andreea Esca. Oamenii s-au gândit de multe ori că prezentatoarei îi intră în conturi sume colosale, dat fiind faptul că aceasta este una dintre cele mai longevive apariții de pe micul ecran.

Și, da! Vă spunem noi și o spune și Cătălin Măruță! Andreea Esca are un salariu mare și nu este de mirare, căci după atâția ani în televiziune, îl merită pe deplin! În anul 2007, invitat fiind la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV, Cătălin Măruță a făcut o dezvăluire savuroasă despre remunerația știristei de la Pro TV.

Acesta a mărturisit, la momentul respectiv, că Andreea Esca are o vilă de lux, dar și un salariu pe măsură, atunci când a fost întrebat care este salariul pe care îl încasează el.

„Slăbuț dar sunt convins că valorează mult mai mult vila Andreei Esca, pentru că are n-șpe mii de camere și un salariu mare” a spus Cătălin Măruță, în anul 2007.

Ce salariu are, în prezent, Andreea Esca

De câțiva ani se tot vehiculeză că celebra jurnalistă câștigă lunar între 40.000 și 50.000 de euro. Și, cum spune o vorbă din popor – nu iese fum fără foc. Undeva la mijloc, adevărul tot este prezent. Cu atât mai mult cu cât zvonurile circulate au fost întărite și de discreția pe care prezentatoarea a afișat-o privind acest subiect.

Adauga un comentariu