Cancan

Se laudă c-are valoare, dar uite ce poartă în picioare! Încălțările Loredanei Chivu au stârnit hohote de râs

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Loredana Chivu nu ratează nicio ocazie să impresioneze prin tot ce face. Blondina este tot timpul în tendințe și știe tot ce este la modă, însă uneori, lucrurile parcă mai scapă un pic de sub control.

Loredana Chivu a reușit din nou să stârnească un val de controverse, după ce s-a afișat cum nu se putea mai ciudat. Pe contul ei de Facebook, blondina a postat o fotografie din bolidul său de lux, care a captat imediat atenția fanilor săi de pe internet. Îmbrăcată în alb, într-un compleu sport și cu o vestuță de blană la purtător, Loredana Chivu era mai ceva ca Albă ca Zăpada!

Cu toate acestea, detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost pereche de încălțări pe care a purtat-o Loredana Chivu, în fotografia postată pe rețeaua de socializare. Mai exact, o pereche de bocanci albi, cu o talpă ciudată și foarte înaltă, care au stârnit imediat hohote de râs printre internauții care nu au putut să nu remarce faptul că Loredana Chivu este din ce în ce mai excentrică.

Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, căci blondina ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu apariții care mai de care mai ciudate, de la cele mai sexy, până la cele mai controversate, care ori au fost apreciate, ori au rămas în istoria internetului în categoria așa nu!

Adauga un comentariu