Eveniment-Social

Se montează bradul de Crăciun la Iași. Va fi aşezat în Piaţa Unirii – FOTO

Publicat: 19 nov. 2020
Se montează bradul de Crăciun la Iași. Va fi aşezat în Piaţa Unirii
Se montează bradul de Crăciun la Iași. Va fi aşezat în Piaţa Unirii

În aceste momente, angajaţii de la Servicii Publice SA Iași montează bradul de Crăciun. Acesta va fi aşezat în Piaţa Unirii din Iaşi.

Lucrările sunt în toi şi fac parte dintr-o acţiune mai amplă prin care Iașul se va ”imbraca” în haine de sărbătoare. Totuşi, Sărbătorile de iarnă vor fi diferite în acest an.

Bradul de Crăciun se montează în Piaţa Unirii din Iaşi

Bradul de Crăciun se montează în Piaţa Unirii din Iași iar lucrările fac parte dintr-o acţiune generală de impodobire a întregului municipiu. Totuşi, comparativ cu anii precedenți, la Iași nu vor mai fi ținute spectacole de iarnă sau tradiționalele târguri de Crăciun:

„Sărbătorile de iarnă vor fi şi ele prejudiciate de pandemie, din păcate. Eu cred că aceasta pandemie a lovit cel mai mult în tânăra generaţie, nu şcoală, nu sărbători, nu vacanţă. Numai nu au avut bieţii de ei. Vom orna oraşul, vom porni iluminatul festiv de sărbători pe data de 1 Decembrie, de ziua naţională a României. Pe care vrem să o şi marcăm într-un mod aparte având în vedere şi vremurile pe care le trăim. Nu va mai fi „Orăşelul Copiilor”, nu facem târguri de iarnă, încercam să respectăm toate aceste măsuri de izolare socială şi vom recupera, dacă se va putea”, a declarat Mihai Chirica, primar Iași.

Comentarii
  • Sa se deschida atunci traficul rutier in zona, pentru decongestionarea arterelor aglomerate, Primaria sa fie mutata in zona Cicoarei, unde s-au facut ” marile investitii” a lui „Chirica si Palatul sa fie facut muzeu.

Adauga un comentariu