Sport

Se naste un mare atacant roman! A debutat cu gol in Spania

Publicat: 06 ian. 2015
1

Florin Andone a avut nevoie doar de 44 de minute pentru a marca primul sau gol în La Liga. O mai facuse pentru Cordoba, dar în Cupa Regelui. Florin Andone a început noul an la fel de bine cum l-a terminat pe precedentul. La primul meci, dar de data aceasta în campionat, internationalul nostru a marcat iar pentru Cordoba si tot cu Granada, într-un derby de la retrogradare.

Era minutul 44 al partidei de pe ”Estadio Nuevo Arcangel”, în fata a 18.600 de spectatori, când atacantul român a finalizat cu calm din fata portii si a facut 2-0 pentru echipa sa, dupa ce Ghilas marcase în minutul 16. De altfel, acesta a fost si scorul final. Andone a jucat pâna în minutul 82, atunci când a fost înlocuit cu Xisco Jimenez.

Doua luni de zile. De atât timp a avut nevoie românul Florin Andone (21 de ani) pentru a trece de la statutul de rezerva la Cordoba la cel de titular. La 7 decembrie 2014, atacantul l-a convins pe antrenorul Miroslav Djukic sa-l treaca pe banca de rezerve la meciul dintre Bilbao si Cordoba (0-1), datorita unor prestatii excelente de la echipa secunda.

Zece zile mai târziu, 17 decembrie, Andone, la primul meci ca titular la Cordoba, în Cupa Regelui, a marcat dupa doar cinci minute de joc în meciul cu Granada. Românul a fost înlocuit în minutul 80, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. Cum în tur Granada câstigase cu 1-0, formatia lui Andone a fost eliminata din Cupa Spaniei.

Citeste si: Nimeni nu stia de el! Un atacant roman va juca in Primera Division

Adauga un comentariu