Magazin

Se plangea de DURERI in piept de 40 de ani. Ajuns in sfarsit la medici, acestia au descoperit ceva SOCANT!

Publicat: 06 oct. 2014
1

Un pacient din China suferea de dureri ingrozitoare in piept care iradiau in spate. Barbatul daduse initial vina pe batranete.
Xu Long, un barbat in varsta de 60 de ani din China, suferise de probleme de stomac in tinerete. Dupa ce s-a tratat prin acupunctura a capatat, insa dureri in piept care iradiau in spate. Timp de aproape 40 de ani se obisnuise cu durerile in piept care il apucau o data la cateva zile.

Citeste si:RADIOGRAFIE SOCANTA: Ce au gasit medicii IN BURTA unui copil de doar 2 ani! „E IMPOSIBIL”

Insa in ultima vreme, durerile devenisera insuportabile. Initial, barbatul nu a vrut sa mearga la medic, dand vina pe batranete, insa durerile devenisera agonizante. Specialistii au hotarat sa-i faca o radiografie. Rezultatul i-a socat! Barbatul avea in intestine un ac lung de 3 cm. Obiectul ajunsese acolo in urma sedintelor de acupunctura. Pacientul a ramas mut de uimire cand a auzit! 
„Dupa sedintele de acupunctura, durerea de stomac mi-a trecut. Insa in timp am capatat alte dureri, in piept si in spate. Credeam ca e din cauza ca imbatranesc”, a declarat pacientul pentru Daily Mail.
Adauga un comentariu