Economic Local

Se pregateste un contract de 120.000 euro pentru sterilizarea cainilor din Iasi! Peste 100 de patrupede vor fi vanate. Firmele au fost implicate in scandaluri

Publicat: 26 iul. 2018
1

Societatea de salubritate a primariei a demarat, recent, o licitatie pentru achizitia unor servicii veterinare pentru padocul din Tomesti, contractul urmand sa aiba o durata de un an.

Conducerea Salubris SA a estimat o prevedere bugetara de 558.000 lei, fara TVA, aproape 120.000 euro. La procedura au fost aprobate doua oferte din partea Izavet SRL si Rali Vet Farm SRL.

Deocamdata ofertele depuse se afla in evaluare. In cel mai scurt timp va fi declarat castigatorul licitatiei. Izavet SRL a mai avut relatii contractuale cu Salubris SA, prin Livioara Rotariu. Aceasta a fost cercetata deoarece a obtinut contracte cand avea si calitatea de angajat al societatii. In ceea ce priveste societatea Rali Vet Farm SRL, aceasta este administrata de catre Florin Liviu Dulgheru.

Citeste si: Informatii incendiare din spatele unei mega-afaceri: fapte de coruptie ale sefilor Salubris, pe masa procurorilor DNA

"Autoritatea contractanta urmareste achizitionarea de servicii sanitar-veterinare efectuate de catre un prestator-medic veterinar de libera practica, organizat in conditiile legii, care va asigura asistenta medicala veterinara fara stapan, gazduiti in adapostul de caini de la Tomesti Iasi. Se va incheia un contract de prestari servicii sanitar-veterinare. Prestatorul va efectua operatii de sterilizare caini masculi si femele, inclusiv vaccinarea si deparazitarea (interna si externa), eutanasieri caini in conformitate cu prevederile legale, microcipare caini, tratamente profilactice sau in scop terapeutic al cainilor", se arata in caietul de sarcini.

Supravegherea, capturarea si transportul animalelor cade in sarcina Salubris SA. Pe luna este estimata sterilizarea a 44 de masculi si 87 de femele.

 

Adauga un comentariu