Economic Local

Se reia vanzarea imobilului care apartine familiei Adonicioaie din PSD Iasi

Publicat: 17 mai 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 28 iunie, ora 11:00, executorii judecatoresti reiau valorificarea bunurilor ce apartin debitorilor Cristian Nicolae si Simona Adonicioaie.

Din cauza unui credit de aproape 200 de mii de euro neachitat catre BCR, executorii vand un imobil cu regimul de inaltime D+P+M, plus un teren de 344,63 metri patrati, situate in localitatea Rediu.

Pretul de pornire este de 505.652 lei, adica 109.924 euro. Nu este prima data cand s-a organizat licitatia, dar din lipsa participantilor nu s-a adjudecat. Simona Adonicioaie este membru PSD Iasi.

Intr-o discutie anterioara, aceasta a precizat pentru BZI ca nu este trasa la raspundere personal, deoarece creditul a fost contractat de fostul sot si ca nu stie de ce ii apare numele in anunt.

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

"Invitam pe aceasta cale pe toti cei interesati care poseda vreun drept real, de chirie, privilegiu, ipoteca sau alt drept real de creanta asupra imobilului, sa depuna in scris obiectiunile lor la sediul BEJA Cristian Sandu, Andreea Darie si Cristian Gheorghe Lupu-Nicolaita pana la termenul de vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in consideratie obiectiunile", se arata in anuntul executorilor.

Dupa retragerea din politica, Simona Adonicioaie a lucrat timp de sase ani ca manager resurse umane la societatea Euro Smart Concept SRL. Anul trecut ocupa pozitia de ofiter protectie date la Euro Smart DPO SRL, societate ce are ca domeniu de activitate "consultanta pentru afaceri si management". Societatea este administrata de catre George Bogdan Adonicioaie, fostul cumnat al Simonei.

 

 

Comentarii
  • Ce fost cumnat ce fost sot ? Ce golanie??? Asa fac toti golanii!!! Fura bancile fura statul fura tot ce pot si apoi se spala si apar nevinovati! Rusine organelor staului care nu ii baga la puscarie!

Adauga un comentariu