Eveniment-Social

Se reiau lucrarile la Caminul cultural din Lunca. Primarul a chemat in teritoriu pe reprezentantii CNI si executanti

Publicat: 07 apr. 2016

Vesti bune pentru cetatenii din suburbia Lunca Pascani. In cursul zilei de ieri, primarul Dumitru Pantazi a chemat la discutii pe reprezentantii Companiei Nationale de Investitii (CNI), pentru a gasi solutii cu privire la proiectul de modernizare al caminului.

Firma care a castigat licitatia nu a mai continuat lucrarile, deoarece cantitatile de materiale din acte nu ajungeau pentru intreaga lucrare. „In cursul zilei de astazi, la initiativa domnului primar, reprezentantii CNI au venit in teritoriu pentru a analiza situatia Caminului Lunca – Pascani. Problema este ca cei de la CNI au alocat o suma de bani pentru intregul proiect, insa nu este de ajuns. La intalnire au participat si proiectantii si executantii, iar dupa o serie de analize in teren s-a stabilit ca suma sa ramana aceeasi, dar sa se renunte la o serie de lucrari suplimentare prinse in proiect. S-a mai stabilit ca dupa Sf. Paste sa se reinceapa lucrarea”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

De precizat faptul ca, pentru acest proiect, CNI a alocat un buget de 1,7 milioane de lei. Partea de co-finatare a Primariei este de 167 000 lei. Firma constructoare care a castigat licitatia este ELMAR Iasi.loading...

Adauga un comentariu