Local

Se schimba vremea! Atentionare meteo pentru Iasi

Publicat: 12 mart. 2018
1

Prognoza METEO 12 martie. Bucurati-va de vremea calduroasa din toata tara. De luni, 12 martie, meteorologii anunta schimbari dramatice ale vremii in Romania.

In prezent, temperaturile se mentin chiar cu 10 grade Celsius mai mari decat normalul perioadei, iar soarele i-a scos pe romani din case,  insa acest lucru se va schimba inca din prima zi a noii saptamani. Specialstii METEO ANM avertizeaza asupra fenomenelor meteo ce vor urma: ploi abundente insotite de descarcari electrice, iar pericolul de inundatii este ridicat. De altfel, inca de saptamana trecuta au existat drumuri inchise, alerta de inundatii in mai multe regiuni.

Vremea in aprilie si mai. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua luni

Vremea 12 martie Bucuresti. In Capitala, vremea se mentine calda, cu temperaturi cuprinse intre 18°C si 9°C. Noaptea apar ploile, insotite de tunete. Temperaturile sunt in continua scadere pe tot parcursul saptamanii.

Prognoza METEO ANM Romania, luni 12 martie

Vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii si va fi in continuare mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 9 grade, mai scazute in depresiuni, spre 1…2 grade. Innorarile vor fi temporar accentuate si va ploua, ziua mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar spre seara si noaptea in toate regiunile. Vor fi mai ales averse, insotite pe arii restranse si de descarcari electrice, iar local, cu precadere in sud-vest, se vor depasi 15 l/mp si izolat 20…30 l/mp. Precipitatii mixte vor mai fi doar in zona montana inalta, la peste 1900 m altitudine. Vantul va avea intensificari locale, indeosebi in cursul zilei, mai ales in vest, est si la munte. La inceputul intervalului vor fi conditii de ceata in sud si sud-est. 

Prognoza METEO ANM Iasi 

INFORMARE METEO: intervalul 12.03 ora 16.00 – 14.03 ora 08.00, ploi moderate cantitativ (15-20 l/mp), manifestari de instabilitate atmosferica. ISU IASI
 

Adauga un comentariu