Local

Se strange latul! A sosit vremea deconturilor pentru un personaj dubios!

Publicat: 07 dec. 2014
1

@ Rabdarea celor pagubiti de acest individ a ajuns la capat! @ Numele acestei firme a fost implicat de-a lungul ultimilor ani in mai multe scandaluri de proportii, unele chiar de natura penala @

Executorii judecatoresti au de munca dupa ce timp de mai multi ani un afacerist a incercat sa ii tepuiasca atat pe clienti, cat si pe partenerii de afaceri. Firma implicata in seria de scandaluri, care a ajuns acum in atentia executorilor judecatoresti, este SC Vasyhot SRL din municipiul Pascani, al carei administrator este Vasile Giurgiuveanu. Acum, firma lui Giurgiuveanu a intrat in conflict cu o firma de asigurari din Falticeni, judetul Suceava, fata de care Vasyhot a acumulat datorii. Astfel, in baza titlului executoriu obtinut in urma unei sentinte emise de Judecatoria Pascani, celor de la Vasyhot SRL li se va scoate la vanzare un imobil din Iasi, pentru a se acoperi datoria fata de Danut-Cristian Boboc.

Este vorba de un apartament situat pe bulevardul Independentei, compus din doua camere si dependinte, cu o suprafata utila de 50,23 metri patrati si un balcon de 8,32 metri patrati plus cota indiviza de 6,70 metri patrati. Apartamentul va fi vandut la pachet cu boxa nr. 1 situata la subsolul blocului, cu o suprafata de 8,11 metri patrati. Licitatia va avea loc in data de 8 decembrie 2014, incepand cu ora 11 la sediul executorului Judecatoresc Andrei Cezar din strada Grigore Ureche. Expertul imobiliar a evaluat imobilul la 231.741 de lei, aceasta fiind si suma de la care va incepe licitatia publica. Cei interesati sa participe la aceasta vanzare trebuie sa depuna pana la inceperea licitatiei o suma echivalenta cu 10 procente din valoarea imobilului la orice banca comerciala ca garantie de participare la licitatie.

Politica si acuzatii cu iz penal

Atat numele lui Giurgiuveanu, cat si al firmei pe care o administreaza au aparut in ultimii ani in mai multe scandaluri, de la acuzatii de fals si pana la furt sau violenta. Vasyhot SRL detine un punct de lucru si in municipiul Iasi, prin care administreaza un chiosc din proximitatea Serviciului de Inmatriculari autovehicule. De aici au pornit mai multe scandaluri, in vara anului trecut politistii de la Serviciul de Permise Auto si Inmatricularea Vehiculelor (SPAIV) au reclamat mai multe nereguli la chioscurile din incinta serviciului, ajungandu-se chiar la suspiciunea de fals in acte. Nu este primul si singurul scandal in care a fost implicat Vasile Giurgiuveanu. Afaceristul a mai fost acuzat in trecut si de alte lucruri, vorbind aici chiar si de infractiuni de violenta. Acestea s-ar fi petrecut in 2008, cand acesta ar fi avut aspiratii politice, tanjind dupa un post de primar al unei comune iesene. De asemenea, pe numele sau si al firmei exista mai multe cereri de executare silita, dar si procese in care se judeca cu diferite institutii ale statului. Cifrele societatii pascanene arata un declin, pierderile fiind tot mai mari, in fiecare an. Astfel, in 2013, ultimul an raportat catre Ministerul Finantelor Publice, Vasyhot SRL a inregistrat pierderi de 205.019 lei, la o cifra de afaceri de 208.375 lei. Vasile Giurgiuveanu nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.
Adauga un comentariu