National

Se vaccinează Florin Piersic împotriva COVID-19?

Publicat: 25 ian. 2021
Florin Piersic grizonat
Florin Piersic

Actrița Medeea Marinescu spune că Florin Piersic vrea să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta spune că îndrăgitul actor are mulți prieteni medici renumiți în Cluj și nu e adeptul teoriilor conspiraționiste despre vaccin.

„Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus. Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!”, a declarat Medeea, pentru impact.ro.

Actrița Medeea Marinescu și-a propus să ne țină la curent mereu cu ce mai face Florin Piersic, despre care spune că este neobosit și se gândește mereu la cum să revină pe scenă.

„Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic. M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta”, a povestit actriţa Medeea Marinescu.

Florin Piersic, mesaj emoționant pentru români: „Copii, e prea multă tristețe in lume. Fiți buni unii cu alții”

Duminică seară, 24 ianuarie 2021, Florin Piersic a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, cu prilejul împlinirii vârstei de 85 de ani.

Marele actor vorbește despre modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere an de an, alături de publicul care îl respectă și îl iubește atât de mult. Cu toate acestea, Florin Piersic a decis că anul în care ne aflăm nu este unul potrivit pentru sărbătorit. Tocmai de aceea a promis că anul următor va petrece dublu: „facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc!”

„SCRISOARE CĂTRE VOI
Mai e puţin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile,împlinesc marele 85. Voi ştiţi că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actrițe care parcă sunt născuţi pe 29 februarie, așa că înaintează în vârsta o dată la patru ani.
De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţa, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

Florin Piersic: „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta.
Şi acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viaţă şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ţinem de sărbătoriri.
Şi dacă nu ne vom vedea faţa în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin.”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Adauga un comentariu