Stiri

Se vinde si AOL?

Publicat: 29 aug. 2011

Managementul AOL a avut, zilele trecute, o intalnire cu una dintre cele mai mari firme de avocatura din statele Unite si cu specialisti in consultanta pe partea de achizitii si fuziuni.

Potrivit Adweek, care citeaza surse anonime, intalnirea a avut ca scop punerea la punct a unor detalii premergatoare scoaterii la vanzare a companiei AOL.

Dupa aparitia articolului in Adweek, seful AOL, Tim Armstrong, a negat posibilitatea unei tranzactii care sa vizeze vanzarea companiei, insa nu a infirmat si faptul ca intalnirea cea de „taina” a avut loc.

Boss-ul AOL a spus ca reprezentantii firmelor de avocatura, consultanta si ai bancii de investitii cu care s-a intalnit sunt „pe statul de plata al AOL”, compania lucreaza cu ei, dar tranzactia despre care vorbeste publicatia este doar o speculatie.

Dupa preluarea publicatiei Huffington Post (in februarie anul acesta), AOL s-a confruntat cu o cadere de 40% a valorii actiunilor, ca urmare a scaderii increderii investitorilor in noua strategie a companiei care a decis sa mizeze pe segmentul de publicitate.

In acest moment, divizia ce se ocupa cu accesul internet pentru corporate este piesa de rezistenta a companiei, divizie evaluata de analisti la 1,5 miliarde de dolari.loading...

Adauga un comentariu