Local

Seara de vis la balul caritabil pentru achizitionarea seniletei – FOTO, VIDEO

Publicat: 21 nov. 2013

Ideea organizarii unui bal caritabil, in vederea strangerii de fonduri pentru o senileta, a fost salutata de ieseni. Aceasta provocare a venit din dorinta de a aduna cat mai multi bani pentru a strange suma totala cu care poate fi achizitionata senileta necesara in Serviciul de Ambulanta al judetului Iasi. Amfitrioana manifestarii, deputatul PDL Camelia Bogdanici, a depus eforturi considerabile pentru ca evenimentul caritabil sa fie o seara de vis pentru toti invitatii. Au raspuns prezent mai multe persoane din sistemul medical iesean, dar si oameni politici. Seara a debutat cu un dans special, executat fara urme de stangacie de dr. Camelia Bogdanici si Catalin Morosanu.

Cei doi s-au incadrat perfect in mijlocul Ansamblului folcloric „Doina Carpatilor„, in ciuda unei accidentari a partenerei lui Morosanu in timpul repetitiilor. „Am increderea ca putem reusi sa strangem banii necesari pentru ca iesenii sa poata beneficia de o senileta. Sunt si medic si cunosc foarte bine situatia, mai ales pe timp de iarna. Sunt sate izolate in care se ajunge cu greu, iar uneori, o senileta poate face diferenta dintre viata si moarte. Am pus la punct acest eveniment caritabil in speranta ca vom mai face un pas in strangerea sumei necesare pentru achizitionarea seniletei. Ma bucur ca au fost prezenti oameni dragi, oameni cu suflet care au inteles scopul acestui bal”, a precizat dr. Camelia Bogdanici. Acestui scop nobil s-a alaturat si Catalin Morosanu, care prin dans a reusit sa sustina cauza pentru care s-a pus la punct fiecare detaliu al acestui eveniment. „Cunosc foarte bine drumurile din unele localitati iesene si stiu ca uneori nici macar elicopterul SMURD nu poate ajunge la bolnavi din cauza conditiilor meteorologice. Ma bucur ca pot face ceva pentru ieseni si recunosc ca senileta este un obiectiv care trebuie indeplinit cat mai urgent la Iasi”, a precizat Catalin Morosanu.

Comentarii
  • Eu,”nimeni” din Iasi,de ce nu sunt la acest bal?…ahaaaa…nu am bani.Dupa cum vad este „spuma” Iasiului.Cum de s-a ajuns aici?Un stat organizat are in dotare „senileta” pentru interventii….dar,odata cu trecerea la „orinduirea capitalista” au aparut si capitalistii,adica oameni cu mai multi bani decit au nevoie,imbuibati.De unde au facut rost de acesti banuti,foarte multi?…din „aparitia”,aproape din greseala a unor legi care dau voie la”strins” bani,adica la furat,inselat,jonglerii financiare de tot soiul si tot felul….

  • ce grozavie -s-a srans ‘spuma’si asa-s de saraci ,ca au strans numai 2000 de euro?, asa se s-a scris in ziare, vai si amar de capul lor ,acolo sau strans toate ‘spumele’ de jos din iasi,se vede numai pe fetele celea tinere de pe scena ce poame sunt

Adauga un comentariu