Diverse

Seara era atat de obosita incat a uitat sa isi mai puna bebelusul in cosuletul lui si a adormit cu el in pat. Dimineata, cand s-a trezit si s-a uitat la el, a inceput sa urle de groaza si sa planga: „Doamne, nu se poate! Ce am facut?!”

Publicat: 16 ian. 2017

Amanda Sauced, o femeie din Marea Britanie, e urmarita de doi ani de amintirea unei intamplari oribile, care i-a schimbat viata.

Totul s-a intamplat intr-o noapte, dupa ce ea a adormit in pat alaturi de fiul ei, care avea doar 30 de zile de la nastere. Dimineata insa, cand s-a trezit, a avut un soc: micutul nu mai respira.

Dupa ce s-a uitat mai atent, Amanda a observat ca acesta statea intr-o balta de sange. Desi nu accepta deloc ceea ce se intamplase, ea era constienta ca baietelul a murit prin sufocare, cel mai probabil din cauza ei.

De atunci ea duce o campanie de informare intensa si incearca sa le transmita celorlalti parinti un mesaj cat se poate de clar: „Nu dormiti cu copiii vostri in pat in primele lor luni de viata! Eu imi blestem si acum zilele”, marturiseste ea.
Adauga un comentariu