National

Sebastian Bodu: Cand numarul de neuroni ai Alinei Gorghiu il egaleaza pe cel al Denisei Rifai, iese aceasta declaratie politica

Publicat: 09 oct. 2016
1

Denise Rifai si Simona Gherghe sunt dorite pe listele PNL. Cel putin asta a spus presedinta liberalilor, Alina Gorghiu. Invitatia publica a fost lansata intr-o emisiune televizata. Gorghiu a explicat ca se uita la omul din spatele imaginii vedetei de televiziune, precizand ca Denise Rifai are cunostinte economice si poate purta un dialog, iar Simona Gherghe ar fi foarte buna „pe partea sociala”.

Afirmatiile Alinei Gorghiu au provocat in scurt timp reactii in spatiul public. Unul dintre cei care au ”taxat” propunerea presedintelui PNL a fost Sebastian Bodu.

Fostul europarlamentar si totodata fost sef al ANAF a scris pe Facebook, in acest context, ca romanii nu au cu cine sa voteze la alegerile parlamentare din acest an.

„Cand numarul de neuroni ai Alinei Gorghiu il egaleaza pe cel al Denisei Rifai, iese urmatoarea declaratie politica: „Un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL la alegeri, are cunostinte economice, poate purta un dialog”.

N-ai, frate, cu ce partid sa votezi. Nimeni nu discuta ca statul distruge mediul de afaceri. Nimeni nu discuta ca ANAF a devenit dusmanul antreprenoriatului. Nimeni nu face programe politice in domeniul fiscalitatii si administrarii fiscale”, a scris Sebastian Bodu, pe Facebook.

Adauga un comentariu