Sport

Sebastian Ciobanu este gata sa dea lovitura in gala de la Iasi: „Il bat pe englez si-l invit la nunta mea!” FOTO, VIDEO

Publicat: 23 sept. 2016
1

Gala Superkombat de la Iasi, ce va avea loc pe data de 1 octombrie, la Sala Polivalenta, a intrat pe ultima suta de metri cu organizarea. Vineri, presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a organizat o conferinta de presa la Iasi, la care au mai participat câtiva dintre luptatorii care vor urca în ring, în frunte cu Sebastian Ciobanu. Acesta din urma va lupta cu englezul George Davies cu doar o zi înainte de nunta sa. Sebi, luptator legitimat la clubul Scorpions Iasi (antrenor Mihai Constantin) a declarat ca este suta la suta pregatit pentru meci si ca are emotii doar pentru ca nunta de a doua zi sa iasa perfect.

„Emotiile sunt mai mari pentru nunta decât pentru meci. Îi astept pe ieseni la sala, pentru a ma sustine. Dupa ce-l bat pe adversar, îl invit la nunta mea. Mergem mai întâi la bataie, apoi la nunta cu totii”, a declarat Sebi Ciobanu, care a avut un mesaj si pentru cei care vor sa-i fure mireasa în noaptea nuntii: „Îi sfatuiesc sa nu o faca! Cine va fura mireasa, va avea un meci cu mine!”.

Viitoarea mireasa, care are origini sudaneze, a declarat ca are încredere în Sebi: „Nu am emotii, am încredere în el ca-l va bate pe adversarul sau. De opt ani suntem împreuna, asa ca am încredere deplina în el!”.

La rândul sau, presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a declarat ca a trecut si el prin astfel de stari, organizând o gala la Resita chiar înaintea cununiei sale civile. „Am trecut si eu prin asa ceva, am avut cununia chiar înainte de o gala organizata la Resita. La fel se va întâmpla si cu Sebi Ciobanu, va avea cântarul oficial în aceeasi zi cu cununia si nunta a doua zi. Sper sa câstige meciul si sa-si faca un frumos cadou, ar fi pacat sa mearga la nunta cu ochiul vânat!”, a spus Irimia.

Legat de duelul din ring, antrenorul lui Sebi Ciobanu, Mihai Constantin, a declarat: „Ma bucur ca l-am coborât pe Sebi în categorie, sunt sigur ca la 86 de kilograme va fi foarte greu de învins. Este în forma si sunt sigur ca va face un meci mare. Clubul Scorpions este o familie, nu sta doar într-un sportiv, poate aduna mai multi ieseni în ring. Va fi o gala spectaculoasa, un fel de petrecere a burlacilor în ring daca vreti, tinând cont de faptul ca nunta va avea loc a doua zi”.

Andrei Leustean: „Îi arat eu constanteanului cine e Leustean!”

La conferinta de presa a participat si luptatorul iesean Andrei Leustean, care va avea astfel sansa revansei în fata constanteanului Eduard Chelariu, în fata caruia a pierdut recent. „Sunt bine pregatit si o sa-l arunc în aer pe constantean. Îi arat eu cine e Leustean! Nu îl subestimez, stiu ca am un adversar redutabil, dar îl voi bate”, a spus Leustean, la fel de optimist fiind si colegul sau de la clubul Scorpions, Sebastian Cozmanca: „Sunt constient ca am un meci greu, dar asa voi creste, asa voi ajunge la nivelul pe care îl visez. Voi face o figura frumoasa, va fi razboi în ring!”.

Presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a promis ca va încerca sa-i organizeze pe viitor un meci lui Bogdan Nastase, simpaticul cioban de la Coarnele Caprei, cu un calugar shaolin. „Mi-as dori ca Bogdan Nastase sa intre pe piata americana, pentru ca este un luptator puternic si un show-man. Ar fi interesant un duel între un > (n.r. Nastase este recunoscut drept ciobanul de la stâna) si un cowboy. Pe viitor intentionez sa organizez si o lupta între Nastase si un calugar shaolin”, a mai spus Irimia.

Meci pentru titlu mondial pentru Amansio Paraschiv

În meciul cap de afis as galei, campionul New Heroes Amansio Paraschiv (20 de victorii – 1 remiza – 4 înfrangeri) va încerca sa aduca titlul mondial Superkombat, detinut pâna de curând de legendarul Mike Zambidis, în România, dar pentru asta va trebui sa îl învinga la Iasi pe congolezul stabilit la Amsterdam, Chris Ngimbi (30 victorii – 19 înfrângeri), fost campion mondial It’s Showtime, WKA si W-5.

În total, se vor disputa nu mai putin de 13 confruntari, printre care una pe reguli de MMA în care Corneliu Bestia MoldoveiLascar îl va înfrunta pe moldoveanul de peste Prut, Eugen Vulpe. Evenimentul de la Sala Sporturilor din Iasi va începe la ora 19:30 si va fi împartit în doua gale, una New Heroes, dedicata sportivi din noua generatie, si World Grand Prix, acolo unde vor lupta sportivi deja consacrati pe piata internationala. Pretul unui bilet costa 50 de lei, iar acesta poate fi achizitionat de pe eventim.ro, dar si din magazinele Orange, Germanos, Vodafone si Orange.

Programul galei Superkombat de la Iasi (1 octombrie, Sala Polivalenta):

Superkombat New Heroes (19:30, Sport.ro, Fight Box)
 1. Super Fight – reguli de MMA – Categoria super mijlocie (-75 kg)
Eugen Vulpe (Rep. Moldova) vs Lascar Cornelius (România)
2. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Cristi Stoica (România) vs Cristian Rotar (România)
 3. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Nicu Buceac (România) vs Razvan Tîru (România)
 4. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Stefanovski (Elvetia) vs Ionut Sandur (România)
 5. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Adelin Mihaila (România) vs Adrian Rosca (România)
 6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Kerone Davies (Marea Britanie) vs Mihaita Golescu (România)
 7. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Igor Scoda (Rep. Moldova) vs Alex Filip (România)
 Superkombat WGP (Ora 22:00, Eurosport)
 1. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Diego Mosquera (Columbia) vs Bogdan Nastase (România)
 2. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelariu (România) vs Andrei Leustean (România)
 3. Super Fight – Categoria usoara (-65 kg)
Jonathan Fabian (Spania) vs Cristian Spetcu (România)
 4. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
George Davies (Marea Britanie) vs Sebastian Ciobanu (România)
 5. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
David Trallero (Spania) vs Sebastian Cozmânca (România)
 6. Titlul mondial Superkombat – Categoria mijlocie (-72.5 kg)
Chris Ngimbi (DR Congo) vs Amansio Paraschiv (România)

Adauga un comentariu