Actualitate

Sebastian Ghita: „Procurorul Negulescu mi-a spus ca nu voi avea scapare” – VIDEO

Publicat: 10 ian. 2017
1
Fostul deputat Sebastian Ghita continua seria dezvaluirilor despre oamenii din DNA si a declarat, intr-o noua inregistrare difuzata de RomaniaTV, ca a fost amenintat de procurorul Mircea Negulescu ca i se va face rau pana cand va face denunturile care i se cer.
Sebastian Ghita a povestit ca, in fata avocatilor sai, a fost amenintat de procurorul DNA Mircea Negulescu. „In prezenta avocatilor mei procurorul Negulescu mi-a spus ca nu voi avea scapare, ca imi va face dosare pana va obtine de la mine denunturi impotriva prietenilor mei, impotriva rudelor si cel mai mult impotriva domnilor Liviu Dragnea si Victor Ponta. Chestiunea asta nu s-a intamplat doar cu mine, cand eram doar noi doi, in gluma sau in serios. S-a intamplat de fata cu avocatii mei si acest lucru m-a ingrozit”, a dezvaluit Sebastian Ghita.
Comentarii
  • la 23 ani judecat pt frauda de 80 mld lei in 2003, scapat ,contracte cu statul pe banda rulanta, siveco ,asesoft ,etc[ tata colonel sec ] in comisia pt controlul sri un bun model pentru tinerii de azi, alaturi de salam , camatari , mutu , fufe si pitipoance , bheeecali ROMANIA , DORMI , NANI , NANI,

Adauga un comentariu