National

Sebastian Ghita sare in apararea lui Eduard Hellvig: „Am probe”

Publicat: 25 oct. 2016
1

Deputatul Sebastian Ghita a declarat marti, in cadrul unei emisiuni TV, ca este de parere ca se duce o campanie de decredibilizare a directorului SRI si ca are probe ca nici Eduard Hellvig, nici institutia pe care o conduce nu au vreo implicare in cazul Black Cube.

”Din cum vad eu ca aceasta dezbatere curge si se profileaza in societate astazi, parerea mea este ca se continua o operatiune de decredibilizare a directorului SRI, Eduard Hellvig. Este o chestiune pe care eu am precizat-o public. Eu spun de sase luni, de un an, despre doua lucruri: incercarea continua sub conducerea ONG-istilor de a decredibiliza serviciile de informatii romanesti si de trei ani tot spun ca deja este suprasaturatie de agenti secreti straini in Bucuresti”, a declarat Ghita.

”Am credinta si probe ca Eduard Hellvig nu a fost implicat sub nicio forma, nici personal si nici ca sef al institutiei si nici SRI-ul nu a fost implicat in conducerea operatiunii. Tind sa cred ca la varful statului roman, de un an sau doi, este o degringolada institutionala si ca institutiile se suspecteaza sau oameni din institutii se suspecteaza unii pe altii”, a mai spus deputatul.

Adauga un comentariu