National

Sebastian Lazaroiu, despre Mircea Badea: „Un clovn trist”

Publicat: 17 ian. 2011
1

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca presa din Romania sufera un proces de „vadimizare” si ca acest lucru se vede in emisiunile canalelor de stiri, noteaza Gandul. „Nu stiu daca ati apucat sa cititi revista Romania Mare in anii de glorie, anii 90 în special. Ce avem acum pe Realitatea TV si Antena 3 sunt simple ecranizari ale revistei România Mare – pamflete, calomnii, jigniri, linsajul adversarului patronului, cei care sunt rai azi, pot fi buni maine daca îl înjura pe Basescu”, a declarat Lazaroiu, într-un interviu la Hotnews.
Lazaroiu a vorbit si depre moderatorul TV Mircea Badea: „Nu te poti supara pe un clovn. Mircea Badea crede ca daca Voiculescu nu l-a obligat (inca) sa poarte un nas rosu de plastic, lumea crede despre el ca e mai mult decat un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist”, a ai spus consilierul prezidential.

Comentarii
  • Clovni sunteti voi mai atia din pdl care taiati salarii , pensii , alocatii , ne taiati dreptul la o viata decenta .Mai bine pupati acolo unde stiti voi mai bine , nu vedeti ca tara asta se scufunda? Pana cand va vom mai indura pe voi mai pasari rapitoare PDL-iste?

  • SEBASTIAN LAZAROIU SA INTELEG ,TRAGI ACEASTA CONCLUZIE STIIND CA TU ESTI „BUFONUL NEBUN AL REGELUI”? VREI UN ALT ADEVAR? SUNTETI DISPERATI. STITI BINE ,SUNTETI PERDANTI. VA TREBUII SA DATI SOCOTEALA !

Adauga un comentariu