Actualitate

Secretar de stat in control la Maternitatea Elena Doamna

Publicat: 15 sept. 2014
1

Maine, la data de 16 septembrie, un reprezentant al Ministerului Sanatatii se va deplasa la Iasi, la Maternitatea Elena Doamna, pentru a se informa despre cazul nou-nascutului decedat in cadrul institutiei medicale. Cel mai probabil, verificarea va fi facuta de un secretar de stat in minister.

Citeste si Inregistrare bomba din noaptea uciderii unui prunc in maternitate. Mama a asistat neputincioasa – VIDEO

Amintim ca la Maternitatea Elena Doamna a fost declansata o ancheta interna, dupa o gravida, aflata in travaliu, a trecut prin chinuri groaznice timp de sapte ore, deoarece medicul de garda nu a fost gasit pe timpul noptii, copilul nascandu-se mort.

Citeste si Cinci medici anchetati la Maternitatea Elena Doamna. Unul dintre ei este sotia unui chirurg 

Citeste si Tatal copilului mort in Maternitatea Elena Doamna a luat o decizie radicala

Sotul gravidei a precizat ca sotia lui ar fi putut fi alaturi de pruncul mort, daca anestezistul nu ar fi cerut sa se intre de urgenta in sala de operatie pentru cezariana, insa a doua zi dimineata, dupa o noapte in care medicii nu au intervenit.

Citeste si Protest in fata Maternitatii Elena Doamna pentru copilul ucis de medici – FOTO,VIDEO

Comentarii
  • Pai sa treaca… si sa vada si cum se mai fac treburile si angajarile… ca de exemplu anul acesta au fost facute angajari pe post de secretara unde a intrat doar pila… si dl. director stie foarte bine despre ce vorbesc… asta dupa ce s-a anulat o data examenul… frauda a fost si a doua oara, am sesizat-o si dlui. Adomnitei, dar se pare ca nu vor sa se strice unii cu altii ca de…poate mai au nevoie…

  • exact.toate tampitele au fost angajate la elena doamna,(o fi fost conditie sine qva non sa fi retardata,altfel nu angajam…)tupeiste,nesimtite ,zero profesional…dna secretara…eee…aia macar nu-i tampita ,ci curva.pacat de ce a fost odata acest spital..idioti de politicieni si pupincuristi..pacat!

Adauga un comentariu