Eveniment-Social

Secretarul comunei Cozmesti, luat in vizor de ANI

Publicat: 06 ian. 2012
1

Inspectorii de la Agentia Nationala de Integritate (ANI) considera ca Vasile Macovei, secretarul comunei Cozmesti, se afla in incompatibilitate. ANI a inceput verificarile impotriva lui inca din noiembrie 2010. „Macovei Vasile s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 01.10.2006 – 31.12.2009, întrucât a detinut, simultan, functiile publice de referent în cadrul Primariei Cozmesti, Judetul Iasi, respectiv Secretar al Comunei Cozmesti si calitatea de informatician la Scoala de Arte si Meserii Cozmesti, încalcând, astfel, dispozitiile art. 94, alin. (1) si alin. 2, lit. a) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei cu modificarile si completarile ulterioare”, au precizat inspectorii de la ANI.

Comentarii
 • Asta e mic copil fata de secretarul din Com.Strunga,acolo sa vezi incalcari flagrante ale legii.Sunt functionar public si sunt satul de abuzurile lui de ** ani.

 • CIND FACETI CERCETARI PENTRU VICELEPRIMAR DE LA BELCESTI?
  DE UNDE ARE EL BLOC CU 3 ETAJE, MASINI, TERENURI, LUAT PASUNEA DE LA OAMENI, LUAT FUNDATIE DE BLOC CU ACTE FALSE,DOCUMENTELE FOLOSITE PENTRU RENEL SINT TPATE FALSE, EL NUMAI CU ASTEA SE OCUPA.
  BIRLADEANU TUDOR A TRECU TOT PE NUMELE FRATELUI CARE LUCREAZA LA APAVITAL.
  E PUS PE FURACIUNE SI FALSIFICARI LA GREU.
  SA SE AUTOSESIZEZE CEI DE LA DNA.
  OAMENII VOR SA FACA SESIZARE DAR SA NU SE STIE NUMELE.
  FACETI DREPTATE,

  MUTUL ,,,,,,,,,,,,PAMINTUL

Adauga un comentariu