Frumusete

Secrete de frumusete ale femeilor din India

Publicat: 10 feb. 2016
7

Sfaturile de frumusete indiene sunt extrem de bine-cunoscute in intreaga lume ca fiind unele dintre cele mai bune secrete de frumusete vreodata, in principal, deoarece ingredientele pe care le folosesc sunt cultivate acasa. India este o natiune, care este ilustrul pentru cunostiintele sale despre modul de ingrijire a corpului.

Descoperirile privilegiate au dovedite ca acestea sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Curele lor magnifice pe baza de plante sunt unele dintre cele mai bune sfaturi de frumusete naturala, pentru a avea grija de piele. Remediile indiene au tendinta de a nu deteriora pielea, si formulele lor te ajuta sa arati minunat.

Iata care sunt secretele de frumusete ale femeilor din India:

Este adevarat ca odihna te ajuta sa fii mai frumoasa. Aceasta este esentiala pentru procesul de reinnoire a pielii. Odihna este foarte importanta pentrtu piele, deoarece atunci ea se reface. Cu toate acestea, ei sugereaza ca astfel intineresti si esti mai sanatoasa, mai ales daca te trezesti inainte de a rasari soarele.

Beneficiile mierei asupra organismului

Bea un pahar de apa calda cu miere imediat ce te trezesti. La fel de benefica este masca faciala pe baza de miere, care va da pielii delicate un efect luminos, catifelat. Includerea de ierburi, cum este turmericul si ghimbirul in dieta de zi cu zi, te ajuta sa fii mereu radianta, deoarece au proprietati benefice. In plus, aceste plante sunt bune pentru tratarea tusei si a racelii.

Frumusete din interior catre exterior

Practicarea de yoga

Trebuie sa fii consecventa in abordarile sanatoase de la sala de fitness. Yoga este una dintre cele mai benefice pentru sanatatea organismului , cea pe care o practica femeile din india. Yoga este abordarea ideala pentru a te mentine sanatoasa din punct de vedere fizic, dar si mental.

Dimineata este bine ca sa ne rezervam 5-10 minute pentru jogging sau o plimbare. Astfel reusim sa tinem hormonii sub control.

Smoothie pentru mentinerea sistemului imunitar puternic

Atunci cand vrei sa ai sistemul imunitar puternic, consuma multe fructe si legume, cum sunt merele, guava, aloe vera, coacaze, morcov, rosii, portocale. Din fructele enumerate poti face un smoothie delicios. Tot ce trebuie sa faci este sa pui in blender toate fructele si legumele si sa amesteci pentru 2 minute.

Aloe vera pentru pielea faciala

Aplica pe piele aloe vera frecvent pentru a o proteja de factorii externi. Unii oameni fierb frunze de busuioc si fac ceai. Acesta are multe proprietati benefice, mai ales de dezinfectare.

Acestea sunt cateva dintre secretele de frumusete pe care le aplica in ingrijirea corporala femeile din India.

Care este legatura dintre frumusete si sanatate? 

sursa: clickpentrufemei.ro

Adauga un comentariu