Magazin

Secrete pentru a manca sanatos in fiecare dimineata

Publicat: 12 iul. 2014

Potrivit unui studiu publicat anul trecut de specialistii americani in cardiologie, cei care sar peste micul-dejun au un risc cu 27% mai mare de a face infarct miocardic sau alte afectiuni ale inimii, scrie Fox News.

Oamenii care obsinuiesc sa manance fulgi de ovaz trebuie sa stie ca acestia se pot prepara si servi dupa ce sunt tinuti la frigider. Astfel, dimineata, ei pot fi mancati mai repede si sunt la fel de gustosi. In plus, daca se adauga proteine (sub forma de pudra), putina apa calda, bucati de fructe, scortisoara si alune, combinatia rezultata este delicioasa.

Vezi si Cum poti scapa de boli cu desertul BIBLIC
Impartita in mici fragmente, aceasta se modeleaza sub forma unui baton ce poate fi consumat chiar in drumul spre serviciu. Ouale nu trebuie neaparat preparate dimineata. Ele pot fi, de exemplu, fierte si cu cateva zile inainte pentru a fi mancate ulterior. Oamenii mai inventivi consuma hrana specifica cinei chiar si dimineata, salata verde peste care se adauga mici bucati de legume fiind o alegere ideala la primele ore ale diminetii.

Vezi si Ce gresesti cand fierbi si prajesti oua sau cand faci omleta?
Nu in ultimul rand, micul-dejun poate fi preparat si din ceea ce iti ramane de la mesele anterioare. Aici pot fi incluse legumele, humusul, covrigeii din cereale integrale si fructele uscate fara zahar sau alte substante adaugate.



loading...

Adauga un comentariu