Magazin

SECRETELE din viata lui Michael Jackson, scoase la iveala de raportul autopsiei

Publicat: 08 mai 2013
1

Juratii care asista la procesul mortii lui Michael Jackson au avut, ieri, ocazia unei perspective detaliate asupra corpului starului pop dupa ce un avocat le-a aratat o fotografie de la autopsie.

Potrivit site-ului CNN, martorul audiat marti in cadrul procesului a fost doctorul cardiolog Daniel Wohlgelernter, care a oferit o analiza specializata asupra expertizei si deciziilor doctorului Conrad Murray, condamnat pentru uciderea starului, scrie rtv.net.

Mare parte din aspectele prezentate de doctorul Wohlgelernter repeta ce a povestit si doctorul Christopher Rogers la audierea de luni, dar detaliile cuprinse in raportul legistului sunt cele care ofera o perspectiva profunda asupra vietii cantaretului mai degraba decat asupra circumstantelor mortii acestuia, informeaza Mediafax.

Potrivit autopsiei, buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, in timp ce sprancenele erau tatuate in negru. Partea din fata a scalpului era, de asemenea, tatuata in negru, motivul probabil fiind potrivirea liniei parului cu perucile pe care le purta.

Autopsia a confirmat, de asemenea, ceea ce Michael Jackson raspundea la intrebarile despre deschiderea culorii pielii sale in anii 1980. Jackson avea „vitiligo, o boala de depigmentare a pielii, asa ca unele zone apar mai deschise la culoare, iar altele mai inchise”, a spus legistul.

Acesta a adaugat ca, in afara propofolului, care a declansat moartea cantaretului, sanatatea acestuia parea sa fie suficient de buna pentru a putea duce o viata normala: „Nu exista niciun indiciu in autopsie ca ar fi fost ceva in neregula cu el din punct de vedere anatomic ce ar fi putut sa duca la o moarte prematura.”

In plus, nu avea niciun semn de vreo dependenta de droguri folosite in strada, cum ar fi semne de la ace sau vreo boala.

Procesul dintre familia cantaretului Michael Jackson si compania AEG Live, pe care mama si copiii artistului o considera vinovata de moartea „regelui muzicii pop”, a debutat pe 29 aprilie la Los Angeles, dupa trei saptamani in care justitia americana a ales membrii juriului.

Plangerea oficiala a fost depusa in justitie de Katherine Jackson, in varsta de 82 de ani, si de copiii cantaretului american, decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul il folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului sau, Conrad Murray.

Reclamantii considera ca AEG Live, compania organizatoare a celor 50 de concerte pe care Michael Jackson urma sa le sustina la Londra, incepand din iulie 2009, a dat dovada de neglijenta atunci cand l-a angajat pe Conrad Murray pentru a veghea asupra starii de sanatate a artistului.

Familia Jackson solicita de la aceasta companie daune de 40 miliarde de dolari, reprezentand veniturile pe care starul american le-ar fi obtinut daca ar mai fi in viata.

Reprezentantii AEG Live spun ca aceasta suma este „absurda”, intrucat cariera cantaretului se afla in declin, in special din cauza problemelor acestuia cu justitia si a exilului autoimpus in Orientul Mijlociu.

Adauga un comentariu