Stiri medicale

Secretele eficientei plantelor medicinale

Publicat: 10 dec. 2010
7

Cum putem sa ne vindecam cu ajutorul plantelor, sau cum putem sa invatam de la plante sublima arta a vindecarii? Plantele contin, alaturi de substante, un gen de stiinta, o vibratie subtila incarcata cu informatie, de la care organismul invata vindecarea. Experientele cu plante au aratat ca ele comunica intr-un mod foarte asemanator cu telepatia. Tot in acest mod ele ne comunica informatii referitoare la vindecare. Aceste informatii sunt exprimate in stari psiho-emotionale de o inalta puritate si elevare, cum ar fi starile de incredere, de armonie, pace sufleteasca, credinta, iubire, atentie, luciditate si multe altele.

Vindecarea nu se dobandeste pasiv, ea se invata, se transmite atat prin substante, cat si prin campul informational, chiar daca cel vindecat este constient sau nu. Substantele naturale din plante sunt asimilate exact in doza de care avem nevoie. Organismul isi extrage doza necesara si nu se produce o supraincarcare ca in cazul medicamentelor de sinteza. Substantele naturale fiind structuri biologice sunt transportate prin schimbul informational, direct acolo unde organismul are nevoie. Vindecarea cu produse naturale este durabila, profunda, pe cand cu produsele de sinteza vindecarea este aparenta, de scurta durata si se inlatura doar simptomele. Pentru a sti ce planta este eficienta intr-o anumita boala trebuie sa intelegem cauza profunda a bolii si sa cunoastem starile sufletesti generate de plante.

Cunoscand starile psiho-emotionale asociate plantelor, putem sa administram oricand remediul cel mai eficient care actioneaza asupra cauzelor profunde ale bolii. Practicienii Ayurvedici au reusit sa-si dezvolte capacitatile de perceptie pana la un asemenea grad incat pentru omul de stiinta modern, acestea par capacitati paranormale. Ayurveda este o arta. A trai dupa aceasta arta, inseamna a te incadra perfect in bioritmurile naturale si a actiona intotdeauna in armonie cu mediul si cu natura proprie. Ayurveda deschide in interiorul nostru poarta unui Univers colosal: cel al starilor sufletesti complexe si minunate produse de plante si de procedeele terapeutice naturale.

Adauga un comentariu