Diverse

Secretele femeilor trecute de 40 de ani… De ce sunt mult mai apreciate de barbati

Publicat: 03 sept. 2018
14

Andi Runi, jurnalist extrem de cunoscut in lumea intreaga, a scris de curand un articol despre femeile mature si despre faptul ca acestea sunt mult mai apreciate de barbati. Iata ce relateaza acesta! „Cu varsta, imi plac tot mai mult femeile trecute de 40…” Am multe motive pentru a spune asta. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodata noaptea pentru a te intreba la ce te gandesti, ei ii este indiferent la ce te gandesti…

Femeia de 40+ nu va bombani pentru faptul ca privesti prea mult fotbal, ea se va ocupa ce ceea ce-i place, de obicei cu ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se cunoaste destul de bine, pentru a fi sigura cine este, ce-si doreste, si de la cine isi doreste. Foarte putine femei de aceasta varsta sunt interesate de parerea celorlalti despre ele sau despre ce fac ele.

Stii ce? Femeile de 40 de ani au simtul respectului de sine. Ele rar vor ajunge sa faca istericale la opera sau intr-un restaurant. Femeile mature stiu sa aprecieze, caci ele stiu ce senzatie iti ofera nemultumirea
Femeile de 40 de ani iti fac cunostinta cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot sa-si evite chiar si cele mai bune prietene, pentru ca nu au incredere in partenerul lor. Femeile mature nu au nicio problema daca le vei gasi pe prietenele lor atragatoare. Ele stiu ca prietenele lor niciodata nu le vor trada.

Rujul rosu aprins arata minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Daca inveti sa ingnori cateva riduri, vei descoperi ca femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decat cele tinere.

Femeile de 40 de ani sunt sincere, ele vor spune direct daca esti un nerusinat si te comporti ca atare. Nu va trebui sa ghicesti care este atitudinea lor fata de tine  Asa ca exista multe motive pentru care femeile de 40+ sunt mult mai admirate si mai atragatoare.”

Adauga un comentariu