Din lumea filmului

Secretele intunecate ale lui Marilyn Monroe. Cea mai dureroasa descoperire despre actrita

Publicat: 27 dec. 2018

Marilyn Monroe este una dintre cele controversate actrite din istoria Hollywoodului. Chiar daca au trecut decenii intregi de la moartea sa, povestile despre persoanlitatea complexa si zambetul fermecator al actritei sunt mai vii ca niciodata.

Viata lui Marilyn Monroe este inca o data subiect de discutie si controversa datorita celui mai nou documentar care se avanta in lumea actritei. Filmul se numeste Marilyn Monroe For Sale si va fi lansat pe 23 decembrie, potrivit dailymail.co.uk.

„Cea mai dureroasa descoperire a fost realizarea faptului ca cea mai mare dorinta a lui Marilyn a fost aceea de a-si face o familie. Tot ce Marilyn isi dorea in viata asa era sa aiba un copil”, a confirmat Marion Collyer, care a jucat in filmul Some Like it Hot alaturi de aceasta.

Putini cunosc faptul ca ea era insarcinata in timp ce filmarile pentru filmul numit anterior aveau loc. Din nefericire, actrita a avortat spontan, lucru care i-a adus tristete profunda si a atras dupa sine sfarsitul mariajului cu Arthur Miller.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit