Facebook

Secretele pe care trebuie sa le stii despre Facebook

Publicat: 18 feb. 2014

Stiai ca, de exemplu, pe Facebook, poti sa scrii cu susul in jos? Sau ca, pe langa clasicul inbox, mai ai inca unul, ascuns ? Sau ca poti sa iti faci un avatar special pentru chatul de pe Facebook ?

Sunt doar cateva dintre secretele pe care cei de la BuzzFeed le-au adunat intr-o prezentare video simpla si pe intelesul tuturor. O vedeti in clipul de mai jos.

1. Cum iti faci un grup de prieteni pe Facebook

Realizarea unui grup de prieteni iti va permite sa le vezi actualizarile si sa conversati online cu totii intr-o singura fereastra. Pentru a crea un grup, da click pe Create group si apoi invita pe cine vrei. Mai multe detalii aici

2.Cum postezi pe mai multe wall-uri in acelasi timp

Ca sa postezi o fotografie sau un mesaj pe wall-urile prietenilor, nu trebuie decat sa ii tag-uiesti. In acest mod, postul va fi afisat si pe paginile lor de Facebook.

3. Cum schimbi modul de vizualizare a pozelor

Daca nu iti place cum se vad pozele de pe Facebook, in slide show, asteapta ca fotografia sa se incarce, apoi apasa click pe butonul de Refresh al browser-ului pe care il folosesti. Vei fi redirectionat automat catre vechiul stil de vizualizare. De asemenea, pentru a putea trece de la o poza la alta mai usor si mai repede poti folosi sagetile de navigare in locul mouse-ului.

4. Cum descarci o poza de pe Facebook

Daca vrei sa descarci o poza de pe Facebook, asteapta ca fotografia sa se incarce complet, iar in stanga jos, imediat sub poza, apasa butonul de Dowload.

5. Cum iti creezi un grup privat pe Facebook

Daca vrei doar ca anumite persoane sa iti vada mesajele si fotografiile de pe Facebook, intra in Account – Edit Friends – Create a List, apoi adauga prieteni in noua ta lista. Da click din nou pe Account – apoi Privacy Settings – Custom (in tabelul din stanga) , apoi Customize Settings (sub tabel), du-te la elementele pe care te-ai decis sa le ascunzi, apasa pe sageata din meniu, iar apoi da click pe Customize. In final, sub Hide trebuie sa introduci numele grupului pe care tocmai l-ai creat.loading...

Adauga un comentariu