Diete si regimuri

Adele: un celebru antrenor crede că i-a descoperit secretul pierderii în greutate

Publicat: 13 iul. 2020
Adele
Secretele slabirii cantaretei Adele

Secretele slabirii cantaretei Adele. Adele este din nou în centrul atenției. Motivul? Pierderea sa în greutate recentă, care nu ar trebui să se datoreze doar sportului, potrivit lui Camila Goodis, un antrenor celebru brazilian.

Secretele slabirii cantaretei Adele

Cântăreața britanică Adele și-a surprins și îngrijorat fanii care au reacționat la silueta idolului lor, care pare mai subțire ca niciodată, în timpul vacanței sale in Caraibe pe insula Anguilla. Mama micului Angelo spune că a pierdut mai mult de 19 kilograme. Iar secretul ei pentru a pierde în greutate nu este doar sportul, potrivit antrenorului brazilian Camila Goodis, care a cunoscut-o prin soția lui Robbie Williams, o prietenă a cântăreței. „Am antrenat-o pe Ayda de mult timp și sunt prietene, i-am antrenat pe cei doi în casa cântăreței din Los Angeles”, a dezvăluit Camila Goodis în The Sun.

„Nu-i place să facă exerciții fizice”

Dacă Adele nu este clientul obișnuit al antrenorului brazilian, ea i-a oferit câteva sfaturi prețioase în timpul acestui antrenament acasa la Robbie Williams. Recomandări pe care interpreta Hello și Rolling in the Deep pare să le fi urmat. Una dintre ele: renunțarea la alimente procesate, zahăr și băuturi răcoritoare. „Cred că nu îi place să facă exerciții fizice, dar și-a schimbat stilul de viață”, a spus antrenorul brazilian. Potrivit lui Camila Goodis, cântăreața britanică s-a concentrat „90% pe o dietă sănătoasă și echilibrată, consumând mai puține calorii pe zi și cheltuind mai multă energie”.

Secretul lui: dieta Sirtfood

Se spune adesea că cântăreața își datorează transformarea antrenamentelor de pilates sau sesiunilor de sport acasa alături de antrenorul Joe Wicks. Cu toate acestea, potrivit lui Camila Goodis, secretul ei pentru a pierde în greutate este dieta Sirtfood. Această dietă constă în a consuma doar o clasă de enzime care se găsesc în anumite alimente precum hrișca, kale, vin roșu, ciocolată neagră, ceapă sau soia. Creatorii acestei diete susțin că are ca rezultat pierderea rapidă în greutate, menținând în același timp masa musculară și prevenind bolile cronice.

Adauga un comentariu