Scena artistica din Romania

Secretul actritei Alexandra Velniciuc pentru un abdomen tonifiat

Publicat: 26 apr. 2019
3

Pe actrita Alexandra Velniciuc o cunoaste toata lumea in special in calitate de moderatoare a emisiunii “Atentie, se canta”, pe care o prezenta alaturi de Horia Moculescu. De altfel, gurile rele vorbeau despre o relatie mai mult decat profesionala intre cei doi, zvon pe care frumoasa actrita l-a dezmintit.

Talentul, frumusetea si candoarea actritei sunt greu de trecut cu vederea. La fel si silueta, pentru a carei mentinere face ceva eforturi.
Ce face Alexandra Velniciuc pentru a avea un abdomen tonifiat

In primul rand, foarte multa miscare: Am aceasta rigoare, de a face zilnic miscare. Merg alert cate 6 km pe zi. Si fac cate 300 de abdomene, orice-ar fi'. Acesta este secretul care o ajuta sa arate la 37 de ani exact ca o adolescenta.

De altfel, actrita marturiseste cu mandrie ca hainele din liceu ii vin ca turnate. Si inca le mai poarta.

Cat despre dieta, aceasta nu este chiar punctul ei forte. Intr-un interviu pentru www.click.ro, actrita facea urmatoare marturisire: Am 54 kg si nu m-am ingrasat niciodata. Mananc ca un porc, dar apoi dau cinci ture de Cismigiu, patru zile pe saptamana (n.r. – o tura de parc are 1,5 km)”.

O actrita de succes, cu o copilarie zbuciumata

Intr-o emisiune tv, Alexandra Velniciuc a rememorat franturi din copilaria sa, care numai linistita nu s-a putut spune ca a fost. Pe cand avea 3 ani, a fost parasita de mama sa. Aceasta i-a zis tatalui Alexandrei, actorul si profesorul Stefan Velniciuc, ca pleaca temporar in Italia. Nu s-a mai intors niciodata, iar Alexandra a ramas in grija tatalui ei.

Apoi, la 9 ani, actrita a suferit un accident in timpul filmarilor la “Mircea”. In timpul unei scene la care participau o multime de cai ce galopau, micuta a scapat de sub supravegherea persoanelor care aveau grija de ea si a fost la un pas de a intra sub copitele cailor. Sergiu Nicolaescu a fost cel care a avut prezenta de spirit si a oprit imediat filmarea.

Adauga un comentariu