Magazin

Secretul construirii PIRAMIDELOR a fost dezvaluit! Nu ai sa crezi cine au fost constructorii

Publicat: 06 iun. 2014

Pamantul este plin de piramide. Lumea si-a pus intotdeauna intrebarea: “cine le-a construit?”- in conditiile in care vestigiile studiate au o vechime de mii de ani. Sunt rezultatul aplicarii tehnologiilor zeilor ori rodul inteligentei umane?

Precizia executiei – unghiuri de montaj la 90 de grade  foarte exacte, imbinari ale componentelor din piatra, fara mortar, ca si cand pietrele ar fi fost “lipite” intre ele prin… topire.

Citeste si SECRETUL ascuns pe teritoriul ROMANIEI de mii de ani!

Sistemul de topire al pietrei ne aminteste de enigmaticele sfere de piatra din Costa Rica sau de peretii misterioaselor tunelurilor care strabat Europa, la fel de vechi precum piramidele. Cei mai multi arheologi, dupa datarea cu carbon, le aproximeaza o vechime de 7.000 – 10.000 de ani, altii apreciaza ca nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani.

Desigur, e necesar sa ne uitam putin in istorie, tragand o linie intre Biblie si cele trei piramide aliniate din Egipt. Vedem trei piramide mari langa trei mai mici. Intrebarea care o pun arheologii dar si scepticii este… cine a inceput constructia primei piramide? E ca in mereu enigmatica dilema: mai intai oul si-apoi gaina! Sau invers! Asa si in cazul Marii Piramide. Era acolo cand au navalit egiptenii, ori au construit-o ei?

Cand privim aceste monumente antice avem cateva certitudini: faptul ca niciun specialist-cercetator nu a putut spune cum au fost construite si faptul ca miile de descoperiri arheologice care s-au realizat se completeaza continuu cu alte si alte descoperiri si implicit cu noi si noi intrebari. Materialele folosite sunt naturale si rezistente, iar supravietuirea monumentelor de-a lungul atator milenii, sub intemperii si, uneori, sub cataclisme, devine totusi enigmatica.

Misterul este accentuat si de faptul ca, uneori, piatra folosita in edificii nu putea fi luata din zonele adiacente monumentelor. Dar cel mai inexplicabil lucru este faptul ca din cartile de istorie invatam ca, acum mii de ani, oamenii erau vanatori si culegatori, nicidecum constructori de edificii monumentale. Conform arheologilor, la data cand apareau aceste monumente, omenirea era… in epoca cand pe pamant, inainte de potop, umblau si uriasii, conform efemeride.

Citeste si EXCLUSIV! O comoara din aur a fost descoperita de arheologi la Iasi – GALERIE

In Biblie sunt mentionati ca giganti, copii nascuti fin “fiicele oamenilor” si “fiii lui Dumnezeu.” Cea mai cunoscuta poveste este a lui David care se lupta cu uriasul Goliat. In Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptandu-se cu uriasi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriasi din diferite epoci ale istoriei. In aceasta situatie evidenta si coplesitoare pentru lumea stiintifica, dar si pentru oamenii pasionati de turism cultural si de misterele lumii antice, am putea avea o a doua certitudine: aceea ca trebuie sa recunoastem superioritatea lumii antice in acest domeniu si nu numai. Sunt voci care declara ca egiptenii au construit piramidele mai mici, dar nu si Marea Piramida.  Sunt voci ale arheologilor care confirma existenta dovezilor referitoare la uriasi, insa aceleasi voci spun ca exista interese ca informatiile de acest tip e bine sa ramana ascunse publicului larg.

Dar, cineva cu numele de ”tollan23”, a postat pe youtube o serie de videoclipuri arheologice de la locatia ”Maher Fort”, din Bahrain. Gery Nelson a scris pe blogul sau un articol cu referinte si imagini: “Sunt arheolog, am lucrat la piramide, si recunosc ca suntem cu totii victimele oarbe ale unei societati secrete. Ni s-a spus sa pastram secreta existenta gigantilor, sub pedeapsa cu moartea. Acum, ca am divulgat intregul adevar, viata mea este in pericol, voi trai restul vietii in frica. Am incercat sa pastrez acest secret pe taramul propriilor mele experiente. Exista mult mai mult decat atat. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme, gasit intr-o mina de carbune veche de 3.500 de ani in apropiere de orasul Llandudno, in nordul Tarii Galilor. Topoare uriase dezgropate in Irna, sabii uriase etc. Poti citi saptamani intregi despre subiectul uriasilor si daca mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut.

In SUA s-au facut excavari in timpul carora au fost dezgropate ramasitele unor barbati si femei primitive cu o inaltime de peste 2,15 metri, umanoizi uriasi cu coarne si cu doua randuri de dinti, oameni preistorici cu fruntea puternic inclinata si maxilare cu colti. In iulie 1985, un grup de mineri care lucrau in apropiere de Bridal Veil Falls, din California, au descoperit mormantul unei femei ale carei ramasite aveau o lungime de peste 2,10 metri

La baza coloanei vertebrale, avea o serie de «excrescente», dovada ca femeia a avut coada”. Deci, ce s-a intamplat cu acei giganti, de ce nu-i mai vedem in zilele noastre? O teorie vine sa demonstreze ca o parte dintre ei au murit in timpul potopului iar cei ramasi in viata au fost infectati de fel de fel de boli. Pe internet circula mai multe fotografii cu un deget mumificat de urias, preluat de pe site-ul german BILD. Ele au fost realizate in 1988 de catre fotograful Gregor Sporri.

Iata ce a declarat autorul: “In 1988, in ultima zi a calatoriei mele de investigatie privata, am fost contactat un barbat in varsta ce facea parte dintr-un grup de hoti de morminte. Intalnirea a avut loc intr-o ferma din Bir Hooker, aflata la 100 de kilometri nord-est de Cairo.  Dupa ce am platit 300 de dolari, am putut vedea comoara nevanduta a hotului de morminte. Era invelita in niste carpe vechi. Era un pachet alungit ce avea un miros de mucegai. Am fost complet uimit cand am vazut degetul urias de o culoare maro inchis. Mi s-a permis sa il iau in mana si sa ii fac cateva poze. Langa el am pus o bancnota pentru a putea face o comparatie in ceea ce priveste dimensiunea lui. Degetul indoit era deschis in doua si acoperit cu mucegai uscat. Era incredibil de usor, avea poate cateva grame. Inima imi batea undeva in gat. A fost incredibil. In ceea ce priveste asocierea lui cu un trup potrivit, ar fi trebuit sa fie o persoana inalta de cel putin 4,60 metri. Hotul de morminte mi-a aratat si certificatul elvetian de autenticitate si o imagine a radiografiei degetului. Ambele sunt din anii 60.

Citeste si Descoperire incredibila! Minunea are 3.000 de ani, dimensiunile unei piramide egiptene siloading...

Adauga un comentariu