Magazin

SECRETUL cutremurator tinut o VIATA. O fosta iubita face dezvaluiri despre ELVIS

Publicat: 27 iun. 2014

La 26 iunie 1977, Elvis si-a sustinut ultimul concert la Market Square Arena din Indianapolis. Regele Rock and Roll a avut o viata controversata, bizara dar si plina de secrete.

O fosta iubita a lui Elvis a dezvaluit un detaliu pe care regele a reusit sa il ascunda toata viata. Astfel, Connie Stevens a declarat ca acesta suferea de un complex prin care, sustine femeia, nu agrea sa stea in preajma multor oameni.

Citeste si: Socant: Top 4 vedete care au murit prosteste

„Era putin nesigur pe el si nu prea isi dorea sa iasa din casa. Daca mergeam la cinematograf nu reuseam sa vedem intregul film. Nu puteam sta in fata si trebuia constant sa ne ferim de lume, pentru ca el asa isi dorea”, a declarat Connie Stevens, conform observator.tv.

Pe langa aceasta problema, se pare ca starul avea probleme si cu extraterestrii. Dezvaluirea bizara a aparut intr-o carte a autorului american Michael C. Luckman. Acesta prezinta cazurile unor muzicieni faimosi ce au pretins ca ar fi experimentat intalniri cu extraterestrii. Astfel, conform autorului, Elvis ar fi avut cea mai puternica legatura cu OZN-urile, avand parte de mai multe „contacte” cu acestea de-a lungul vietii.

Citeste si: A fost marea dorinta a lui Elvis Presley si nu s-a lasat pana nu si-a indeplinit-o

Mai mult, se pare ca totul a inceput in chiar noaptea nasterii „regelui” – 8 ianuarie 1935 – atunci cand o lumina ciudata, neidentificata, a fost observata pe cerul de deasupra casei din Tupelo, Miss, in care Elvis a copilarit. Episodul a fost confirmat de mai multi martori ai momentului.

Ca sunt sau nu adevarate aceste intamplari, nu poate nimeni sa spuna exact. Totusi, un lucru este cert. Moartea regelui a indurerat milioane de oameni. Cativa specialisti ai unei companii a si-au imaginat cum ar fi aratat Elvis daca ar fi trait astazi.

Citeste si: LIVE Elvis Presley – Priveghi organizat la implinirea a 36 de ani de la moartealoading...

Adauga un comentariu