Magazin

Secretul muraturilor: Cum sa le prepari ca sa ramana tari. Sigur nu stiai

Publicat: 21 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Secretul muraturilor: Cum sa le prepari ca sa ramana tari.

Zeci de producatori din judet au participat la "Targul Legumelor". Acestia au fost premiati de organizatorii evenimentului – FOTO

RETETA CASTRAVETI MURATI.

INGREDIENTE:

  •  1 kg castraveti mici
  •  marar
  •  1 capatana usturoi
  •  ardei iuti
  •  sare grunjoasa
  •  1 litru otet
  •  1 lingura boabe de piper
  •  1 lingura boabe de mustar
  •  3 foi dafin

MOD DE PREPARARE

1.    Castravetii se spala foarte bine inlaturand micii tepi. Se pun intr-un lighean incapator cu straturi de sare grunjoasa. Se lasa asa de pe o zi pe alta.

2.    A doua zi se spala, se usuca si se pun in picioare in borcane, cu catei de usturoi, ardei iuti si marar printre ei.

3.    Otetul si condimentele se pun la fiert si se iau de pe foc dupa ce a dat in clocot.  Se lasa sa devina caldut.

4.    Se toarna peste castraveti, se pun capace sau se leaga si se desfac peste o luna, cel putin.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit