Magazin

SECRETUL rusinos pe care l-a scos la iveala un copil despre mama lui

Publicat: 03 nov. 2014

Probabil ca mama simpaticului copil nu s-a gandit niciun moment sa se fereasca de propria ei fiica atunci cand face anumite lucruri nu tocmai apreciate de societate.

O mama din America a simtit pe propria piele ce inseamna sa ai secrete cu propriul copil, iar micutul sa nu aiba habar ca ceea ce faci tu este blamat, in general, de societate. O tema foarte personala si un copil extrem de sincer, asta pare a fi reteta cea mai simpla pentru a te face rapid de ras si a cobora in ochii parintilor celorlalti elevi.

Citeste si Iti prezentam 3 secrete ale limbajului trupului pentru succes GARANTAT

Mama, in loc sa se supere, a fost chiar foarte amuzata de modul in care fetita ei a inteles sa-si faca tema pentru acasa. Femeia a impartasit boacana copilei cu prietenii virtuali de pe facebook, dupa care, una dintre cunostintele ei a ales sa-i binedispuna si pe utilizatorii Reddit.

“Fiica prietenei mele a avut o tema pentru acasa care spunea: “Scrie o fraza despre un membru al familiei tale si apoi fa un desen despre asta”, a dezvaluit prietena femeii.

Citeste si Detalii JENANTE despre prima „tovarasa” a Romaniei. I se spunea…

Fetita si-a indeplinit sarcina intr-un mod foarte amuzant: a desenat o femeie care sta pe scaun in fata unei mese pe care se afla un pahar cu vin, si a scris “Mamei mele ii place sa bea vin”.

Sursa: realitatea.netloading...

Adauga un comentariu